Super League: Σπουδαίο διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρομήτου του βασικού Δημήτρη Γούτα

Με το τεράστιο διπλό από μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Περιστερίου, έφυγε ο εξαιρετικός ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος με το 0-2 που σημείωσε πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στους 5β και την 9η θέση.

Το παιχνίδι βεβαίως θα μπορούσε να έχει διαφορετική εξέλιξη εάν στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα το σουτ του Μανούσου δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι. Παρά το ξεκίνημα αυτό όμως ο Ατρόμητος δεν είχε αναμενόμενη συνέχεια, δεν παρουσιάσε καλή εικόνα και οι εξαιρετικοί Γιαννιώτες, που ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια, χτύπησαν την άμυνα των γηπεδούχων από τα άκρα, δημιούργωντας πέραν των γκολ σημαντικές φάσεις ώστε να διευρύνουν μάλιστα το σκορ.

Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν στο 37ο λεπτό ο Ελευθεριάδης ύστερα από γύρισμα του Παμλίδη και στο 70ο ο Κάργας με ωραίο δυνατό σουτ.

Για τους γηπεδούχους του Νταμίρ Κάναντι σταθερά βασικός στο σχήμα που παρατάσσει βρίσκεται ο Θασίτης πρώην αμυντικός της Ξάνθης Δημήτρης Γούτας, που ωστόσο (επηρεασμένος και από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας) δεν είχε την ίδια απόδοση με προηγούμενα παιχνίδια. Αντίθετα στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους του Αργύρη Γιαννίκη έμεινε ο έχων και θρακιώτικες ρίζες που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΑΟΞ Μάκης Γιαννίκογλου.