Με πρόεδρο Μπιλ Πάπας και διευθύνοντα σύμβουλο Τάσο Γιαμουρίδη το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την σύγκλιση το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα σημάνει επισήμως το πέρασμα στη νέα εποχή.

Με αυτήν αφενος θα εγκριθεί η αλλαγή της έδρας της εταιρείας από τον Δήμο Ξάνθης στον Δήμο Αβδήρων, αφετέρου θα γίνει η αύξηση – μαμούθ του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 4,8 εκατ. ευρώ.

Κυρίως όμως θα οριστεί νέο ΔΣ και θα απαλλαγούν από τα καθήκοντά τους ολα τα μέλη του απερχόμενου, συνιστώντας και τυπικά το τέλος της εποχής Πανόπουλου.

Αυτήν την στιγμή μπορεί να έχει αποχωρήσει ο Αρης Πιαλόγλου και να έχει αναλάβει στην θέση του πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Τάσος Γιαμουρίδης, άμεσος συνεργάτης του Μπιλ Πάπας, ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη του προηγούμενου ΔΣ έχουν παραμείνει (Γιώργος Στράτος, Νίκος Δαμκαλής, Νίκος Χαλαβαζής, Κωνσταντίνος Γεωργούλας).

Μετά την συνέλευση του Σαββάτου όλοι τους θα απαλλαγούν των καθηκόντων τους και θα υπάρχει νέο ΔΣ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ThrakiSportS και όπως ο ίδιος ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δεσμευθεί, πρόεδρος προτίθεται να αναλάβει ο ίδιος ο Μπιλ Πάπας ενώ στην θέση τπου διευθύνοντος συμβούλου θα παραμείνει ο Τάσος Γιαμουρίδης.

Στο νέο ΔΣ έχει ανακοινωθεί από την περίφημη συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση του Τόνι Πόποβιτς ότι θα μετέχει ως μέλος και ο νέος νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθη Φάνης Ουζουνίδης, ο δικηγόρος που έτρεξε την διαδικασία μεταβίβασης της ομάδας από τους Πανόπουλο-Συγγελίδη και θα ηγηθεί και της νομικής ομάδας της Ξάνθης στην εκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας ενώπιον της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Πέραν των τριών, στο πρόσφατο παρελθόν έχει αναφερθεί σε μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας ότι στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη θα μετέχει και ο στενός συνεργάτης του Μπιλ Πάπας στην Αυστραλία Ντέιμον Χάνλιν, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που τρέχει και την ομογενειακή ομάδα Σίντεϊ Ολίμπικ. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη θα μετέχει και ο νέος επικεφαλής λογιστής της ομάδας, για προφανείς επίσης λόγους.

Από εκεί και πέρα, το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αν θα υπάρχει στο νέο ΔΣ κάποιο πρόσωπο γνωστό στην Ξανθιώτικη κοινωνία, που να κατάγεται από την πόλη και να αποτελεί τον σύνδεσμο της ομάδας αλλά και του ΔΣ με αυτήν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα τάξη πραγμάτων της ΠΑΕ Ξάνθη αναζητούσε ένα τέτοιο πρόσωπο για να συμμετάσχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, για συμβολικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους, ώστε πέρα από τον Ανέστη Τσετινέ που έχει αναλάβει την διεύθυνση αγωνιστικού σχεδιασμού της ΠΑΕ να υπάρχει Ξανθιώτης και στην διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας…