Κλείνει τα γυμναστήρια και τα γηπεδα της πόλης ο Δήμος Αλεξανδρούπολης! Σε λίγη ώρα επίσημες ανακοινώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σκέφτεται να ακολουθήσει το παράδειγμα και άλλων δήμων και να κλείσει τα κλειστά γυμναστήρια και τα γήπεδα του δήμου.

Οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση χαρακτηρίζεται από την δημοτική αρχή ως λογική εξέλιξη εξαιτίας της εξέλιξης των επιδημιολογικών δεδομένων και το πέρασμα στο Επίπεδο 3 στον επιδημιολογικό χάρτη του Νομού Έβρου.

Επιπρόσθετα, όπως προκύπτει και από ρεπορτάζ μεγάλων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων και εφημερίδων, η κυβέρνηση μέσω διαγγέλματος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το απόγευμα της Παρασκευής θα ανακοινώσει την οριστική αναβολή όλων των πρωταθλημάτων (πιθανόν όχι των επαγγελματικών σε Super League, Basket League, Volley League) και συνακόλουθα το κλείσιμο όλων των κλειστών γυμναστηρίων.

Το αμεσως προσεχές διάστημε αναμένονται επίσημες ανακοινωσεις από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Εφόσον η απόφαση έχει άμεση ισχύ και με δεδομένο ότι ήδη είχαν αναβληθεί για αυτό το Σαββατοκύριακο όλες οι δράσεις σε ΕΠΣ Έβρου και ΕΚΑΣΑΜΑΘ, η άμεση ουσιαστική συνέπεια θα ειναι η αναβολή και των προγραμματισμένων αγώνων βόλεϊ, προεξάρχουσας της αλεξανδρυπολίτικης μονομαχίας Φοίνικα – Νίκης για την Α2 Γυναικών.