Volley League: Με 19άρη Μιγιαήλοβιτς και συμμετοχή Κασαμπαλή νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς του Κοντοστάθη

Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κηφισιά έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σέρβο πρώην ακραίο του Εθνικού, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς.

Η Κηφισιά, με την οποία αγωνίστηκε ως βασικό λίμπερο ο Γρηγόρης Κοντοστάθης, ζόρισε τους “ερυθρόλευκους” σε όλα τα σετ κάνοντας ένα παιχνίδι ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την γραμμή του σερβίς παίρνοντας 11 άσους (!) με τους 6 από αυτούς να σημειώνονται από τον Μιγαήλοβιτς. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σετ κατακτώντας το με 21-25. Η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε σε 1-1 με 25-22. Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ αλλά με τον Ολυμπιακό να πατάει το γκάζι στο τέλος και να κάνει το 1-2 με 21-25. Στο τελευταίο σετ ο Ολυμπιακός ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και έκανε το 1-3 με 19-25.

Για την γηπεδούχο Κηφισία, ο Κοντοστάθης ως λίμπερο ξεκίνησε και τελείωσε την αναμέτρηση με αρκετά καλά ποσοστά (65% υποδοχή και 57% άριστες) ενώ από πλευράς Ολυμπιακού, ο Μιγιαήλοβιτς σημείωσε 19 πόντους (13/30 επ., 6 άσσοι, 67% υπ. – 37% άριστες) ενώ αγωνίστηκε και ο Σταύρος Κασαμπαλής για να βοηθήσει κυρίως στο μπλόκ αλλά και για λίγο ο πρώην του Εθνικού Δημητρης Ριζοπουλος.