Καταξοδεύτηκαν! Εγκρίθηκε ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ για αντικατάσταση του χόρτου στο Στάδιο Διδυμοτείχου

Ο Δήμος Διδυμοτείχου έχει αποφασίσει να χρηματοδοτήσει με 250.000 ευρω την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και του συστήματος άρδευσης και αποστράγγισης του Δημοτικού Σταδίου της πόλης.

Μάλιστα, την Δευτέρα δημοσιευθηκε απόφαση του δημάρχου, που φέρει την υπογραφή του αντιδημάρχου Οικονομικών Ευάγγελου Τσιμπαλνιώτη, με την οποία εγκρίνεται η δαπανη και διατίθεται πίστωση ενός ποσού για το συγκεκριμένο έργο.

Τι ποσό εγκρίθηκε; Το ιλιγγιώδες ποσό του… ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ. Το γράψαμε κεφαλαια για να το πιστέψετε και εσείς. Η διοίκηση μπήκε στην διαδικασία να εγκρίνει και να δημοσιεύσει απόφαση για να εγκριθεί και να πιστωθεί ο λογαριασμός με ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Η απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 8561/2020 της 26/10/2020 δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Από εγκεκριμένο προϋπολογισμό 250.000 ευρώ, δια της παρούσης διατάσσεται να πιστωθεί στον λογαριασμό ένα ευρώ (και ετσι απομένει ένα υπολοιπο 249.999 ευρώ που μάλλον παραπέμπεται για να δοθεί, αν καταλαβαίνουμε καλά, του χρόνου).

«Σίγουρα το πιο ευχάριστο νέο των τελευταίων ετών. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους όσους έτρεξαν και προσπαθήσαν για αυτό!», έγραψε η ΑΕ Διδυμοτείχου, σχολιάζοντας την είδηση.