ΕΠΣ Ξάνθης: Πήρε το ντέρμπι με το Δροσερό και παραμένει στην κορυφή η εκπληκτική Βιστωνίδα

Στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής η εκπληκτική φέτος Βιστωνίδα επικράτησε με 3-1 του φιλόδοξου και φέτος Φίλιππου Δροσερού και παρέμεινε στην κορυφή, σε έναν αγώνα που όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεκάλεπτο προηγήθηκαν 0-1 με γκολ του Χασάνογλου από πάσα του Πεντεζίδη. Ωστόσο η Βιστωνίδα πέντε λεπτά μετά ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Μαμαλίκατζη μέσα από την περιοχή μετά από φάουλ του Τζεβελέκη και αδράνεια της άμυνας του Δροσερού. Μάλιστα στο 20′ οι γηπεδούχοι πήραν και το προβάδισμα με πέναλτι του Παρσαντανιάν που κέρδισε ο Παπάζογλου από τον Ιζέτογλου. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου στο 44′ ο Δήμος Αραμπατζής έδωσε στον Παπάζογλου και αυτός έγραψε το 3-1 για την Βιστωνίδα.

Στο δεύτερο μέρος ο Φίλιππος προσπάθησε για να μειώσει το σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Αραμπατζή, με τους γηπεδούχους ωστόσο να φτάνουν κοντά στο γκολ, αλλά ο Δήμος Αραμπατζής αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε και πάλι ο Παπάζογλου.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Δρακίδης, Εμίν Κεχαγιά και Φεράτογλου. Πλέον την επόμενη αγωνιστική κορωνοιού επιτρέποντος θα έχουμε τα μεγαλα ντερμπι των πρωτοπόρων με τον Πετεινό (18 βαθμοί) να υποδέχεται την πρωτοπόρο Βιστωνίδα (19 βαθμοί), ενώ η Ελπίδα Γενισέας (18 βαθμοί) θα υποδεχθεί τον Φίλιππο Δροσερού (15 βαθμοί).

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ (Ανθόπουλος): Π. Αραμπατζής, Αγγελίδης, Ζ. Τζεβελέκης, Ταίρης. Μπαϊρακταρίδης, Μαμαλίγκατζης, Κιολείδης (88′ Αγγελάκης), Φ. Τζεβελέκης (72′ Κεσκινίδης), Παπάζογλου (72′ Μπροντίδης), Δ. Αραμπατζής (85′ Μπαμπούρης), Παρσαντανιάν
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ (Κοντογιαννίδης): Χατζηγεωργίου (67′ Σιουκρήογλού), Ντοούς, Ιζέτογλου (46′ Τοπ), Ρετζέπογλου (73′ Μουσταφάογλου), Πεντεζίδης (46′ Μουμίνογλου), Αλή Μπαρή, Κιολλού (46′ Εφεντόπουλος), Τσιλιγκρός, Στ. Βασιλειάδης, Κοκόμπελης, Χασάνογλου