Γ’ Εθνική: Αμφίρροπο το ντέρμπι ΑΕΔ-Ορφέας, εκτός στοιχήματος Αλεξ-Θαλασσιά! Οι αποδόσεις των μπουκ

Ως απόλυτα αουτσάιντερ εμφανίζονται όλες οι ομάδες της Θράκης στα παιχνίδια της Κυριακής, ενω σχετικά ισορροπημένο ειναι το θρακιωτικο ντέρμπι στο Διδυμότειχο σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις.

Ο αγώνας της Αλεξανδρουπολης με την Αναγέννηση Θαλασσιάς δεν είναι στο κουπόνι της Stoiximan, μετά από τις δυο πρώτες αγωνιστικές που έριξε στον… κουβά αρκετούς με αποδόσεις κοντά στο έξι και τις νίκες που πέτυχε.

Στο ντερμπι του Διδυμοτειχου ο πρωτοπόρος Ορφέας Ξάνθης είναι το φαβορί με 2.32, ενω η ΑΕΔ παιζεται με 2.85 και η ισοπαλία στο 3.15. Στο ΔΑΚ Κομοτηνής η Δοξα Νέου Σιδηροχωριου παιζεται στο 4,55 κόντρα στο 1,70 που δίνεται στο πρωτοπόρο Οφρύνιο (3,45 η ισοπαλία).

Επίσης ακλονητο φαβορί με 1,50 εμφανίζεται η ΑΕ Ευόσμου απέναντι στην σκληροτράχηλη και ισόβαθμη Ελπίδα Σαπών που με 6,15 απόδοση αξίζει ίσως να πονταριστεί. Η ισοπαλία δίνει 3,70.

Στα υπόλοιπα μη Θρακιωτικου ενδιαφεροντος παιχνιδια στο ντερμπι της Δραμας, ο Ηρακλής παιζεται μόλις στο 1,61 κόντρα στον δυνατό Πανδραμαϊκό που με 5,15 απόδοση θέλει να πετύχει οτι και ο Ορφέα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (3,65 η ισοπαλία).

Τέλος ισορροπημενο το παιχνιδι του Ορφανίου με τον Σοχό με τις δυο μονομάχους να παιζονται στο 2,60 και την ισοπλαια στο 3. Αναλυτικά οι αποδόσεις στην Stoiximan: