Γ’ Εθνική: Αγωνιστική με δύο Θρακιώτικα ντέρμπι αλλά και αναβολές (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με αρκετές αναβολές και πιθανως και κάποιες άλλες αλλά και δυο θρακιώτικα ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την 4η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο.

Το χαρακτηριστικό αυτής της αγωνιστικής είναι ότι μετά από μια εμβολιμη αγωνιστικη που καμια από τις επτά ομάδες της Θράκης δεν αντιμετώπισε άλλη, αυτήν έχουμε δυο Θρακιωτικα ντέρμπι: του Διδυμοτείχου με τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης με την Θαλασσιά.

Αναβαλλονται οι αγώνες του Νέστου Χρυσούπολης με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και του Αρη Αβάτου με την ΑΕ Αμπελοκήπων, ενω σύμφωνα με πληροφορίες ακομα ένας αγωνας είναι στον αέρα. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της Ελπίδας Σαπών στον Εύοσμο καθώς η ομάδα της Ροδόπης έχει καποια ύποπτα κρούσματα και μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει εαν θα ταξιδέψει Θεσσαλονίκη, ενω μέχρι την σεντρα δεν ξέρουμε τι ακόμα θα προκύψει.

Στην Αλεξανδρούπολη όπου οι Εβρίτες μετά την ήττα από την Χρυσούπολη θέλει να κάνει το απόλυτο τρία στα τρία στο Φώτης Κοσμάς κόντρα στην ουραγό και χωρίς βαθμό Αναγέννηση Θαλασσιάς που ψάχνει τους πρώτους της ιστορικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω, στο Διδυμότειχο, η ΑΕΔ υποδέχεται στο άλλο Θρακιώτικο ντέρμπι τον πρωτοπόρο και αήττητο Ορφέα Ξάνθης με στόχο τους πρωτους της βαθμούς στην έδρα της, με τους Ξανθιώτες να θέλουν από την μεριά τους να παραμείνουν και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή. Ωστόσο ταξιδεύουν με κάποια εωτηματικα εξαιτίας του γεγονότος οτι η ΑΕΔ αντιμετώπισε τους Αμπελοκήπους την Τετάρτη και πιθανώς ίσως και αυτή έχει επηρεαστεί με πιθανά κρούσματα.

Στην Κομοτηνή η επίσης χωρίς βαθμό Δόξα Νέοτ Σιδηροχωρίου υποδέχεται στο ΔΑΚ τον πρωτοπόρο Αετό Οφρυνίου, ως το αουτσαιντερ της αναμέυτρησης θέλοντας ωστόσο να βαλει δύσκολα στους Καβαλιώτες. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Δραμας του Πανδραμαϊκού με τον Ηρακλής, ενω ενδιαφέρον παρουσιαζει ο αγώνας του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου με τον Εθνικό Σοχού.

Ολα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 λόγω της αλλαγής ώρας τα ξημερώματα και θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή τους, όπως κάθε φορά, από το ThrakiSportS. Στα επόμενα λινκς δείτε συνοπτικά το πρόγραμμα, τους ορισμούς των διαιτητών για την αγωνιστική αλλά και την βαθμολογία μετά από τρία παιχνίδια.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 25/10, Ωρα 15:00)
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Αετός Οφρυνίου
ΑΕ Ευόσμου – Ελπίδα Σαπών
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Αναγέννηση Θαλασσιάς
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Εθνικός Σοχού
Πανδραμαϊκός – Ηρακλής
ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης
Άρης Αβάτου – ΑΕ Αμπελοκήπων ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ