League Cup «Νίκος Σαμαράς»: Ποιοι Θρακιώτες προκρίθηκαν στα ημιτελικά

Πλούσιο από Θρακιώτικες παρουσίες θα είναι και τα φετινά ημιτελικά του League Cup στην μνήμη του Εβρίτη, Νίκου Σαμαρά.

Ύστερα και από τα αποτελέσματα της Κυριακής, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου και Φίλιππος Βέροιας θα βρεθούν αντιμέτωπες για μια θέση στο τελικό της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός του Μούχλια 2 (2/5επ. 52%υπ., 33%αρ.) δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φοίνικα Σύρου, ο οποίος είχε τον πρώην διαγώνιο του Εθνικού Ιβαν Ραίτς με 10 πόντους (8/17επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος) και τον Εβρίτη λίμπερο Δημήτρη Γκαρά να είναι βασικός από το πρώτο σετ και έτσι κέρδισε με 3-0, αποκλείοντας τους κατόχους του τίτλου.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, ο Ολυμπιακός του Σταύρου Κασμπαλή, ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα, όπως και ο πρώην ακραίος του Εθνικού Δημήτρης Ριζόπουλος κατάφερε να κερδίσει την Κηφισιά με 3-0, με κορυφαίο έναν ακόμη πρώην του Εθνικού, τον Νικολα Μιγιαίλοβιτς  17 πόντους (12/21, 3 μπλοκ, 2 άσσοι, 35%υπ., 18%αρ.). Για την Κηφισιά δεν αγωνίστηκε ο Εβρίτης λίμπερο, Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Τέλος ο ΠΑΟΚ του Εβρίτη προπονητή Κώστα Δεληκώστα κέρδισε τον Φίλιππο Βέροιας με 3-0, με το αποτέλεσμα να ωφελεί και τους δύο καθώς πήραν την πρόκριση, με τον ΠΑΟΚ να έχει στην εξάδα του τον, Εβρίτη ακραίο Ραφαήλ Κουμεντάκη ο οποίος σημείωσε 9 ποντους (8/19 επ., 1 μπλοκ, 69% υπ. – 31% άριστες).