Γ’ Εθνική: Πήγε για την ολική ανατροπή ο Ορφέας Ξάνθης των 10 παικτών στον Σόχο!

Για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε εναν συγκλονιστικό όπως εξελίχθηκε αγώνα ο Ορφέας Ξάνθης παρότι έμεινε με δέκα παίκτες κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 σε 2-2 παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό χάνοντας και πέναλτι.

Στο πανέμορφο και ανακαινισμένο γήπεδο του Εθνικού Σοχού που εκανε σήμερα εγκαίνια ο Ορφέας Ξάνθης χάλασε στο φιναλε την γιορτή των γηπεδούχων με τον Γιώργο Κουκουρίγκο να υποδέχεται τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Ορφέας στο 30′ έμεινε με 10 παίκτες και πίσω στο σκορ αφού ο Αχαλινόπουλος ευστόχησε στο πέναλτι από το χερί του Σουκρή που αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη. Λίγο πριν το ημίχρονο ωστόσο είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Νικος Μελισσόπουλος έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο αδερφός του Αλέξης με τον πορτιέρο Καραβελίδη να κρατά το μηδέν.

Το δευτερο ημίχρονο ο Χατζημεστής έκανε αλλαγές πέρασε τον Τανζού αλλά στο 55′ έγινε 2-0 με τον Ταχματζίδη και όλα έδειχναν να τελειωνουν. Ωστόσο τα παλικάρια του Χατζημεστή μέιωσαν στο 74′ με την χρυση αλλαγή Χίντ Ιμέρ σε 2-1 και στο 81′ μετά από νέο πέναλτι που κέρδισε ο Αλέξης Μελισσόπουλος και αμφισβλητησαν οι γηπεδούχοι ισοφάρισε αυτη την φορά με την εκτέλεση Τορομανίδη που έγραψε το τελικό 2-2.

Την Τετάρτη ο Ορφέας θα υποδεχθεί στην Ξάνθη την ανεβασμένη και ισόβαθμη με 4 βαθμούς ΑΕ Εύοσμου, ενω ο Εθνικός Σοχού θα ταξιδέψει στις Σάπες.

Διαιτητές ήταν οι Κεφαλάς, Σάββα και Αναστασιάδης από την ΕΠΣ Σερρών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ: Καραβελίδης, Μπατσαράς, Ραφαελίδης, Κ. Ιωαννίδης, Σάββας, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος, Καραμπατάκης, Ταχματζίδης, Κουκουρίγκος, Στ. Ιωαννίδης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γεωργούσης (46′ Μανιάς), Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Κριεζής (46′ Τανζού), Μαυρόπουλος, Σουκρή, Αλ. Μελισσόπουλος, Ν. Μελισσόπουλος (60′ Χίντ Ιμέρ), Τορομανίδης, Βουλγαρίδης (65′ Γκιούρτζης)