Γ’ Εθνική: Πάλεψε η Ελπίδα Σαπών αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον ανεβασμένο Ηρακλή! (+photos)

Στο γήπεδο Σαπων η Ελπίδα Σαπών δεν  κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία της πρεμιέρας στην Ξάνθη αφού ηττήθηκε 0-3 από την καλύτερη ομάδα του Ηρακλή που ηταν βελτιωμένος σε σχέση με τον άτυχο αγώνα κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης.

Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες και τους φιλοξενουμενους  από την Θεσ/νικη να στέκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αφού διαθέτουνε αρκετούς  έμπειρους παίκτες στο δυναμικό τους.

Ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 15′ με σουτ του Πιπερτζή που ανάγκασε το Νταφόπουλο να διώξει με γροθιές. Η Ελπίδα με την σειρά της στο 20′ είχε ένα καλό σουτ που μπλοκαρε ο Αθανασίου. Ο Πιπερτζης και πάλι απείλησε στο 31′ αλλα η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Ο Ηρακλής στο 37′ ανοιξε το σκορ με γωνιακό σουτ του Θωμά Τσίτα μετά από ωραία μπαλιά του Πορτουλίδη με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 0-1 με το καλοχτυπημένο κόρνερ του Πορτουλίδη που έδιωξε ο Νταφόπουλος.

Στο δευτερο μερος ο Ηρακλής διπλασιασε το σκορ με τον Παναγιωτίδη που εκανε το 0-2 στο 55′ σε ανατροπή του Μετάι από τον Φούντα. Στο 60′ σουτ του Γαβριήλ έδιωξε ο θεατής του αγώνα Αθανασίου, με τον Τσίτα με πλασε στο 66′ να κάνει το 0-3. Στο φιναλε της αναμέτρησης η Ελπίδα προσπαθησε για το γκολ της τιμής αλλά τα σουτ του Ζήνωνος δεν ανησύχησαν τον Αθανασίου.

Πλέον στην Ελπίδα Σαπών βλέπουν το επόμενο σημαντικό παιχνίδι με τον Εθνικό Σοχού που αυτοκτόνησε με τον Ορφέα Ξάνθης μένοντας στο 2-2, ενώ ο Ηρακλής υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. 

Διαιτητές ήταν οι Ξανθιώτες Τσοπουλιδης, Κιλικιωτης και Χρυσέλης.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Παπαγεωργίου, Φουντας, Γαβριήλ (63′ Κουδούνης), Τριαντόπουλος, Μπόζης (70′ Γεωργαντζας), Ζήνωνος, Κουτζής (46′ Δημητριάδης)

Αθανασίου, Χατζής (49′ Μαντικας), Πιπερτζής (59′ Παπαδόπουλος), Φυτανίδης, Κοντεών, Κανακούδης (46′ Παναγιωτίδης), Μετάι (59′ Εμμανουηλίδης), Μαγκούτης, Τσίτας, Παπαιωάννου (27′ Καθάριος), Πορτουλίδης