Γ’ Εθνική: Κοιτά ψηλά από την κορυφή η Αλεξανδρούπολη! Νίκησε και το Παραλίμνιο (+photos)

Μια ακόμη σημαντική νίκη πήρε στο Φωτης Κοσμάς η Αλεξανδρούπολης επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου κάνοντας το 2/2.

Η ομάδα του Έβρου με σφικτή άμυνα και παρά το δοκάρι που είχαν οι Σερραιοι στο πρωτο μέρος με τον ξανθιώτη Γούλα στο 22′ κατάφεραν με γκολ του Πατσιώρα με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής και σκορερ τον Ρουμπιέ από υποδειγματικη αντεπίθεση στα μέσα του β’ μέρους να επικρατήσουν με 2-0, να φτασουν τους 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν στην Χρυσούπολη τον άποντο και ουραγο Νέστο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Ζώτος, Πεταλωτής, Κομεσίδης, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κ. (80′ Πατσιώρας Α.), Μαλτέζος (45′ Καρακασίδης), Ανυφαντάκης, Ρουμπιές (80′ Γεωργαντζόπουλος), Χριστοφορίδης (60′ Γκαϊδατζής), Μαυρομάτης (80′ Λίτσιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Μαδένης, Χατζάκος (60′ Παπαδόπουλος), Τουλίκας (46′ Κούτλας), Κουτζαβασίλης (75′ Πάνος), Γκούμας, Γούλας, Καρυοφύλλης (60′ Γκαϊδαρτζής), Ηλιόπουλος, Γεωργιάδης (75′ Κιουτσεκτσίδης), Ζαφειρίδης, Μελισσόπουλος.