ΕΠΣ Έβρου: Άλλαξε έδρα και όχι ημέρα το παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με το Νεοχώρι

Στο γήπεδο της Δραγάνας και όχι στο Φώτης Κοσμάς θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον ΑΟ Νεοχωρίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Το ματς έχει οριστεί για την Κυριακή αλλά την ίδια ώρα στο Φώτης Κοσμάς είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την Γ’ Εθνική.

Η μία λύση θα ήταν να μεταφερθεί το ματς Σάββατο, καταπονώντας ωστόσο με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο τον ήδη βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης.

Τελικά προτιμήθηκε το ματς να παραμείνει Κυριακή και απλά να αλλάξει η έδρα. Ετσι ο Εθνικός με το Νεοχώρι θα κοντραριστούν στην Δραγάνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Κυριακής άλλα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Αλεξανδρούπολη για την Α’ ΕΠΣ Έβρου, παράλληλα με το ματς του Εθνικού αλλά και της Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική.

Ο Ατρόμητος Αβαντα θα φιλοξενήσει την Θράκη Φερών στην Παλαγία και ο Ποντιακός τον Ιπποκράτη. Κοινώς θα έχουμε σε μικρές αποστάσεις τέσσερα σημαντικά ματς.

Ωστόσο επιλέχθηκε να μην αλλάξει τίποτα, αφού ακόμα με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων στα γήπεδα.

Σε διαφορετική περίπτωση η ΕΠΣ Εβρου είχε δεσμευθεί ότι όταν αγωνίζονται εντός οι ομάδες της Γ’ Εθνικής δεν θα ορίζονται ίδια ώρα σε κοντινή ακτίνα παιχνίδια για να διευκολύνονται φίλαθλοι αλλά και ερασιτέχνες παίκτες να βλεπουν από κοντά τις μεγάλες ομάδες του νομού.