Στον ιστορικό Εθνικό Αγιονερίου ως προπονητής – παίκτης ο Γιώργος Ποιμενίδης

Στον Εθνικό Αγιονερίου που με πολλές φιλοδοξίες θα προσπαθήσει να ανέβει εκεί που ανήκει αρχικά στην Α1 Κιλκλις και μετά στην Γ’ Εθνική θα βρίσκεται ως προπονητής αλλά και πάικτης όποτε χρειαστεί ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας Γιώργος Ποιμενίδης που για αρκετά χρόνια ήταν κάτω από τα γκολποστ ομάδων της Ροδόπης

Ο Ποιμενίδης που συμφώνησε με την ομάδα του Αγιονερίου με ποσό που ίσως τον φέρνει στην κορυφή των ερασιτεχνών της περιοχής, πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν στο Πάικο Γουμένισσας έχοντας διπλό ρόλο, αυτόν του προπονητή και τερματοφύλακα, και την ολοκλήρωσε στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου ομάδα με την οποία προπερυσι βρέθηκε στον τελικό κυπελλου κόντρα στον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Ο «Ποιμε” που στην τετραετία του στην Ροδόπη αγωνίστηκε σε Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών, στο παρελθόν έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και κύπελλα συνολικά με τις ομάδες του (6 κύπελλα, τα 2 με Κιλκισιακό, Λεωνίδιο, Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, 5 πρωταθλήματα με Κιλκισιακό, Χαιδάρι, 2 Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου και ένα Σουπερ Καπ Γ’ Εθνικης) και φέτος θέλει να τα κάνει 12 ή και 13 εαν η ομάδα του κάνει το νταμπλ.

Ο 35χρονος πορτιέρο, στο παρελθόν έχει παίξει σε σε Β’ και Γ’ Εθνική με Κιλκισιακό, ΗΛΤΕΞ Λύκους, Αχαρναϊκό, Λεωνίδιο, Θρασύβουλο, Χαϊδάρι αλλά και ομάδες του Κιλκίς όπως οι Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου Πάικο Γουμένισσας και ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.