Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα με διπλό για την Ελπίδα Σαπών επί της Αναγέννησης Θαλασσιάς

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε η Ελπίδα Σαπών στην Γ’ Εθνική, που επέστρεψε στα Εθνικά πρωταθλήματα μετά από 39 χρόνια, επικρατώντας με 0-2 εκτός έδρας, της Αναγέννησης Θαλασσιάς.

Η ομάδα των Σαπών που ήταν καλύτερη προηγήθηκε από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης χάρη στο τέρμα του Μπόζη στο 29′ μετά από ωραία ενέργεια του Κουντζή σκορ που διατήρησε μέχρι και το ημίχρονο, με την επανάληψη να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι, αρχικά έχασαν ευκαιρία για το 0-2 με ένα άστοχο πέναλτι του Τσορτανίδη σε χε΄ρι του Μουζαφέρογλου, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση, και συγκεκριμένα στο 88′, ο Γεωργαντζάς με ένα μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στη γραμμή, με τον βοηθό με κάποια καθυστέρηση τελικά να υποδεικνύει γκολ και να κατοχυρώνει το 0-2 υπέρ της Ελπίδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Κουτρουλός): Αθανασίου, Τεφίκογλου (85′ Γκασπαριάν), Τιφτίκης, Μουζαφέρογλου, Αλή Γκιουνγκιόρ, Ευθυμιάδης (46′ Θώμογλου), Στ. Τουργαίδης, Κουτσομιχάλης (71′ Πεντεζίδης), Παπαστεφάνου (60′ Κοτζάκελης), Καζάκης, Ορφανίδης

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Παπαγεωργίου, Φούντας, Γαβριήλ (60′ Δημητριάδης), Τριαντόπουλος, Μπόζης (75′ Γεωργαντζάς), Ζήνωνος (89′ Σιψάς), Κουτζής (89′ Πασσάς)