Α2 Ανδρών: Σημαντική φιλική νίκη επί της Δράμας πριν την επίσημη έναρξη για την Ασπίδα Ξάνθης

Την Δράμα ’86 υποδέχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Ξάνθης «Αμοιρίδειο» η ομάδα χάντμπολ της Ασπίδας το μεσημέρι της Κυριακής (11/10).

Σε μία εβδομάδα όπου ουσιαστικά ξεκίνησαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τις Α2 Ανδρών, η Ασπίδα Ξάνθης, εκμετελλευόμενη το αγωνιστικό της ρεπό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε την πρόβα τζενεράλε με την δεύτερη ομάδα της Δράμας (η πρώτη είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Handball Premier).

Στο πρώτο 30λεπτο η Ασπίδα παρουσιάστηκε νωθρή, χωρίς φρεσκάδα και με λάθη σε άμυνα και επίθεση. Το 30λεπτο έληξε υπέρ των Δραμινών με 11-12. Στην επανάληψη ωστόσο οι παίκτες του Θόδωρου Βαφειάδη ανέβασαν στροφές και παρουσιάστηκαν περισσότερο συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Με αυτόν τον τρόπο, ανέτρεψε αρχικά την κατάσταση στο σκορ και έπειτα απέκτησε διαφορά, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 29-21.

Πλέον, το μυαλό όλων στην ομάδα της Ξάνθης είναι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, που παράλληλα είναι και το πρώτο θρακιώτικο ντέρμπι της τρέχουσας περιόδου, με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης για την 2η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί στο «Αμοιρίδειο» την επόμενη Κυριακή (17/10, 18:00).