Την Πέμπτη η κλήρωση για τις τέσσερις ομάδες της Θράκης στα γυναικεία πρωταθλήματα

Για την ερχόμενη Πέμπτη (15/10) έχει προγραμματιστεί η κλήρωση των τριών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου γυναικών.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η ενημέρωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η καθορισμένη ώρα της κλήρωσης είναι στις 12:00 και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της στο Γουδή.

Η έναρξη της Α’ κατηγορίας, όπου μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της η «Βασίλισσα της Θράκης» θα γίνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, της Β’, όπου συμμετέχει η Ροδόπη ’87 την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και της Γ’, όπου μετέχουν οι δύο ομάδες του Έβρου Ποντιακός Αλεξανδρούπολης και Σουφλί 2018 την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, η ΕΠΟ γνωστοποίησε μέσω συμπληρωματικής προκήρυξης, το πώς θα γίνουν οι άνοδοι και οι υποβιβασμοί μεταξύ των κατηγοριών. Συγκεκριμένα, από την Α’ κατηγορία στη Β’, θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου. Συνολικά οκτώ ομάδες. Από την Β’ στην Α’ θα ανέβουν οι 4 πρωταθλητές των 4 ομίλων.

Από τη Β’ στη Γ’ κατηγορία, θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες καθενός από τους τέσσερις ομίλους. Σύνολο οκτώ ομάδες. Ενώ από τη Γ’ στη Β’ θα ανέβουν οι εννέα πρωταθλήτριες ομάδες των ισάριθμων ομίλων.

Η επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με την συμπληρωματική προκήρυξη: