ΕΣΠΕΘΡ: Έναρξη δηλώσεων για το beach volley camp

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των αθλητών της ΕΣΠΕΘΡ, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο beach volley camp, για την πραγματοποίηση του, υπο την αιγίδα και την συνεργασία της ΕΟΠΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι Δήμος Αλεξανδρούπολης, ΕΣΠΕΘΡ και ΕΟΠΕ είναι διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουν ένα διήμερο camp προπόνησης beach volley υπό την επίβλεψη του κορυφαίου προπονητή και ομοσπονδιακού, Τιε Σαντάνα και υπεύθυνου ανάπτυξης, Παναγιώτη Ζακυνθινού.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

“Η Ένωση σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Αντιδημαρχία αθλητισμού, σκοπεύει να προτείνει στην Ομοσπονδία (εφόσον υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον συμμετεχόντων), τη διοργάνωση ενός διήμερου αναπτυξιακού camp προπονήσεων beach volley για αθλητές και αθλήτριες, ηλικιακών κατηγοριών 13-15 ετών και 15-17 ετών, το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Οκτωβρίου 2020 στην Αλεξανδρούπολη, υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Τίε Σαντάνα και του υπευθύνου ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. Παναγιώτη Ζακυνθινού .Οι αθλητές/τριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο camp, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Ένωση, μέσω των Σωματείων τους.”