Super League: Γίνεται «Τρικαλινός» o πρώην Πάνθρακας Γιώργος Κωστίκος junior

Ο ΑΟ Τρικάλων θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας ενός πρώην ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού.

Ο λόγος για τον 22χρονο Γιώργo Κωστίκο ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του goaltrikala, έχει μεταβεί στην πόλη της Θεσσαλίας και στα γραφεία του συλλόγου για τα τυπικά, ενώ δεν αποκλείεται να λάβει μέρος και στην απογευματινή προπόνηση.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20 Οκτωβρίου του 1997 και από νεαρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, όπου ο πατερας του Γιωργος διέπρεψε με τον «Δικέφαλο», τον Ολυμπιακό, τον Πιερικό και την Εθνική. Στην συνέχεια το 2009 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, όπου, στο διάστημα παραμονής του, αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ20.

Ύστερα από μια πενταετία, το 2014 τον απέκτησε ο Αιγινιακός με τη φανέλα του οποίου συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League (2014-15) και της Football League 2 (2015-16).

Το 2016 γίνεται κάτοικος Κομοτηνής, ώστε να αγωνιστεί με την φανέλα του Πανθρακικού, σε μία χρονιά που έμελλε να είναι η τελευταία για τον σύλλογο σε επαγγελματική κατηγορία. Έπαιξε στο πρώτο μισό της περιόδου 2016-2017, σε ηλικία μόλις 19 ετών, καταγράφοντας ωστόσο μόλις μια συμμετοχή στη Football League (Πανσερραϊκός – Πανθρακικός 0-0, ως αλλαγή στο 80′).

Ακολούθησαν ο Πιερικός και η Πύδνα Κίτρους. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν στο ρόστερ του Πλατανιά Χανιών, μετρώντας 11 συμμετοχές και 3 γκολ στην Super League 2. Το πρώτο του γκολ μάλιστα ήρθε με το… «καλημέρα», καθώς το πέτυχε στο ντεμπούτο του και είχε μεγάλη σημασία διότι το πρώτο του γκολ στην πρώτη του συμμετοχή, στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.