Συμπαίκτης με τέσσερις Ξανθιώτες ο Έλληνας «Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος (+photos)

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας… «Bachelor» στο reality που ήρθε εφέτος για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση από τον Alpha και πέραν της συμμετοχής του στο «Νomads» και της τωρινής επαγγελματικής του δραστηριότητας (real estate manager), έχει ασχοληθεί στο παρελθόν επαγγελματικά εκτός από μοντέλο και ως ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα ήταν συμπαίκτης στο εξωτερικό με τέσσρις Θρακιώτες, όχι όμως στην Ελλάδα αλλα στην Τσεχία. Γυρναμε περίπου 7 χρόνια πίσω την σεζόν 2012-13 όπου στην Ζενίτ Βάτσλαβ του προέδρου Μιχάλη Στεφανίδη στην Β’ Τσεχίας αγωνίζονται αρκετοί Έλληνες.

Συμπαίκτες του Bachelor ήταν και μέλη της χρυσής ομάδας του 2009 που κατέκτησαν το πρωτάθλημα με την ΕΠΣ Ξάνθης. Ο μέσος της Αλεξανδρούπολης Παύλος Ευθυμιάδης που βρέθηκε και ένα χρόνο αργότερα με τον Βασιλάκο και στον Ατρόμητο Πειραιά, ο αδερφός του και επιθετικός της Ασπίδας Ξάνθης Ραφαήλ Ευθυμιάδης, ο επιθετικός της Ασπίδας Ξάνθης Κυριακος Κελεσιάδης και ο Αλεξανδρος Μελισσόπουλος. Τους παίκτες πήγε στην Τσεχία ο Ξανθιώτης μάνατζερ Μιχάλης Ανθόπουλος, εκτός του Κελεσιαδη που τον πήγε ο Ανέστης Τσετινές.

Ακόμα μαζί τους ήταν ο Παναγιώτης Αχείμαστος, ο Ηλίας Πολλάλης, ο Χρήστος Σταθουλόπουλος και ο Ανδρεας Μυλωνάς. Στις 11 Μαϊου 2013 η ομάδα της Τσεχίας Ζενίτ Τσάσλαβ έγινε η πρώτη ξένη ομάδα, που είχε στην ενδεκάδα της έξι Έλληνες ποδοσφαιριστές σε αγώνα πρωταθλήματος. Στο νικηφόρο 3-2 επί της Οπάβα για την Β’ Κατηγορία, στην αρχική σύνθεση βρίσκονταν ο Παύλος Ευθυμιάδης, ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ο Παναγιώτης Αχείμαστος, ο Ανδρέας Μυλωνάς, ο Ηλίας Πολλάλης και ο Χρήστος Σταθουλόπουλος. Αν έπαιζε και ο Παναγιώτης Βασιλάκος, θα μπορούσαν να ήταν επτά. Στη σεζόν, αλλά στον πρώτο γύρο έπαιξαν άλλοι δύο Έλληνες, ο Γαβριήλ Ευθυμιάδης και ο Κυριάκος Κελεσιάδης, ενώ γνώριμος στην ομάδα είναι και ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ, Ελ Χαντζί Ντιούφ.

Η ομάδα αυτή γρήγορά διαλύθηκε και οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην Ελλάδα. Ο Βασιλάκος σταμάτησε τα 25 του στον Βύζαντα πέρασε από τις πασαρέλες, συνεργάστηκε με την ιταλική La Perla, ενώ αποκλειστική συνεργασία τού ζήτησε και ο ιταλικός οίκος Versace, πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε γιατί ήθελε να πάρει το πτυχίο του από τη Γυμναστική Ακαδημία. Στην συνέχεια μπήκε στη ζωή του η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, όπου ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαία, ενώ πλέον ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.