B’ Εθνική: Συνεχίζει στον ΓΑΣ Κομοτηνή στα 45 του χρόνια ο Γιώργος Κουτσοβασίλης

Τις υπηρεσίες του στον ΓΑΣ Κομοτηνή θα συνεχίσει να προσφέρει ο 45χρονος πάουερ φόργουορντ Γιώργος Κουτσοβασίλης και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για την σεζόν 2020-21.

Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, αποτελώντας βασικό «χαρτί» του κόουτς Λεμονίδη για την ισχυρή φροντ λάιν της ομάδας της Κομοτηνής.

O έμπειρος αθλητής πρωτοήρθε στην Κομοτηνή για τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ της πόλης το 1994, με την πρώτη ομάδα του να είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ στην συνέχεια έπαιξε στην Ξάνθη.

Έπειτα φόρεσε την φανέλα του ΓΑΣ για μια γεμάτη δεκαετία, ενώ από το 2015 έως το 2018, αγωνίστηκε στην συμπολίτισσα ΑΕΚ, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Πλέον αγωνίζεται και πάλι με την ομάδα του ΓΑΣ που ήθρε για να κλείσει την σπουδαία μπασκετική του πορεία, αλλά όπως όλα δείχουν αυτό ενδεχομένως να αργήσει να συμβεί, τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, αφού θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για την σεζόν 2020-21.