Προτάθηκε για τον πάγκο της Σάλκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ως ένα πολύ πιθανό ενδεχομένο φαντάζει η επιστροφή του πρωήν προπονητή του ΑΟΞ και του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν οι συμπατριώτες του Ρουμάνοι.

Ο 51χρονος τεχνικός από τη στιγμή που ανέλαβε την Αλ Χιλάλ έχει πετύχει σπουδαία κατορθώματα, ακολουθώντας από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League με τον ΠΑΟΚ πορεία συλλογής τίτλων και με τους Σαουδάραβες (όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως μεταφέρουν ωστόσο οι Ρουμάνοι, ο ίδιος έχει τάσεις επιστροφής στην Ευρώπη και το όνομά του παίζει δυνατά για τον πάγκο της γερμανικής Σάλκε, που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή!

Σύμφωνα με την prosport.ro, ο ατζέντης, Φράνκο Βρανίκοβιτς φαίνεται να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Ραζβάν Λουτσέσκου και Σάλκε, αναμένοντας την απάντηση των Γερμανών σε 1-2 μέρες.

«Η Σάλκε είναι μια ομάδα με καυτό κοινό όπως είναι ο ΠΑΟΚ, είναι πολύ δύσκολο να τη διαχειριστείς. Γι’ αυτό είχα την ιδέα να ρωτήσω τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αν μπορώ να τον προτείνω για την θέση του προπονητή στη Σάλκε. Ο Λουτσέσκου βρήκε την ιδέα μου καλή και γι’ αυτό τον πρότεινα στην Σάλκε. Είναι η τέλεια λύση και το μόνο ερώτημα είναι το αν οι διοικούντες της Σάλκε θα έχουν το κουράγιο να τον βάλουν στην κορυφή της λίστας τους. Σε 1-2 ημέρες θα ξέρουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.