Super League: Μετά από μια πενταετία «επέστρεψε» στον ΑΟΞ ο Πασχαλάκης

Στο φιλικό του ΑΟΞ κόντρα στην Καβάλα αγωνιστηκε ένας παλιός γνώριμος ο Χρήστος Πασχαλάκης που επέστρεψε στην ομάδα μετά από μια πενταετία.

Ο 25χρονος (γεννημενος 1/2/95) εξτρεμ που πάντως δεν έχει ακόμα ανακοινωθει και δοκιμάζεται από τον Πόποβιτς όπως κι άλλα παιδιά, αγωνιζόταν μέχρι το Φεβρουάριο στον Πλατανιά στον οποίο πήρε μέρος σε 3 αγώνες (βασικός σε ένα) και μόλις 87′.

Χάι λαιτ της καριέρας του τα τέσσερα γκολ που έβαλε σε ένα ημίωρο και μάλιστα ως αλλαγή κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου στις 15/4/2019 με την φανέλα του Ορφέα Ξάνθης.

Ο Πασχαλάκης ήταν στο ρόστερ της Ξάνθης αρχικά στις ακαδημίες από τις μάλιστα για ενάμιση χρόνο, από το 2014 μέχρι τα μέσα της σεζόν 2015-16, χωρίς πάντως να έχει κάποια συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Παναργειακό και αφού έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, αγωνίστηκε σε Ορφέα Ξάνθης, Αρη Αβάτου και ξανά σε Ορφέα με τον οποίο έκανε εντυπωσιακές με 14 γκολ σε 46 αγώνες για μια διετία. Πέρυσι μεταγράφηκε στον Πλατανιά από τον οποίο αποχώρησε στα μέσα της σεζόν και πλέον δοκιμαζεται στην Ξάνθη με την ελπίδα να περάσει και αυτλη την δοκιμασία όπως έιχε κανει και το 2014, όταν ήταν ο μεγάλος νικητής  στον διαγωνισμό της Nike, για μια θέση στο «Global Showcase» που πραγνατοποιήθηκε στην Αγγλία.