Με το «αριστερό» μια ακόμη πρεμιέρα του Μάντζιου! Ισόπαλος ο Άρης με τα Γιάννενα

Με το αριστερό σε άλλη μια πρεμιέρα του ξεκινησε ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Άρη, αφού η ομάδα του παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα που προηγηθηκε μάλιστα με 0-2.

Γενικά ο Μάντζιος δεν έχει θετικά αποτελέσματα στις πρεμιέρες του, αφού και με τον Πανθρακικό προ μια επταετίας είχε ισοπαλία. Συνολικά έχει μια νίκη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, 3 ισοπαλιες και 6 ήττες.

Στην 10η πρεμιέρα του με νέα ομάδα, είδε τον ‘Αρη να μένει γρηγορα πίσω με 0-2, αφού οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τα γκολ των Νάουμετς (15’) και Παντελάκη (22’), όμως οι «κίτρινοι» με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος ισοφάρισαν με τους Φετφατζίδη (48’) και Ματίγια (67’).

Ας ρίξουμε, μια ματιά τις φορές που έκανε ντεμπούτο με κάποια ομάδα στο παρελθόν και τι κατάφερε στο πρώτο ματς σύμφωνα με το pressaris.

Ως πρώτος προπονητής, πρώτη φορά που έκανε επίσημο ντεμπούτο, ήταν με τον Χαϊδάρι, το καλοκαίρι του 2008 αλλά μετά από δύο ματς Κυπέλλου αποχώρησε. Έπειτα, υπήρξε τρεις φορές υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο του Πανιωνίου, σε διάστημα τριών ετών!

-Το 2011 αναλαμβάνει Ιανουάριο τον Θρασύβουλο στην δεύτερη κατηγορία. Ήττα στο ντεμπούτο του με 0-1 από τα Τρίκαλα.

– Νοέμβριος του 2011, αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής τον Πανιώνιο, αλλά στο ντεμπούτο του, τον κερδίζει στη Νέα Σμύρνη ο Άρης με 2-1.

– Καλοκαίρι του 2012, αναλαμβάνει την Κέρκυρα από την αρχή του καλοκαιριού, κάνει προετοιμασία, στο ντεμπούτο του εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Ατρόμητο.

– Μάϊο του 2013 κάθεται στον πάγκο του Πανθρακικού. Πρώτο ματς, η πρεμιέρα του πρωταθλήματος την σεζόν 2013/14. Ισοπαλία με Λεβαδειακό εκτός έδρας, 2-2.

– Φεβρουάριο του 2015, παίρνει τα ηνία του Λεβαδειακού. Στο ντεμπούτο, ήττα με 0-2 από την Βέροια.

– Δεκέμβριο του 2016, στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Νίκη στο ντεμπούτο με 0-1, εκτός έδρας απέναντι στον Κισσαμικό.

– Ιούλιο του 2018 επιστρέφει στον Λεβαδειακό. Ντεμπούτο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

– Δεκέμβριο του 2018, στον πάγκο του Πανιωνίου. Ντεμπούτο απέναντι στην πρώην του ομάδα και ισοπαλία με Λεβαδειακό, 1-1.

– Οκτώβριο του 2019, αναλαμβάνει την Λαμία. Ήττα με 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.