Γ’ Εθνική: Μετά τον Χατζημεστή κάλεσμα και του Λαμπίδη προς τους προέδρους όλων των ομάδων του Α’ Ομίλου

Στην πρωτοβουλία να απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους παράγοντες των ομάδων του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής προχώρησε ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης.

Φυσικά, καίριο θέμα στην πιθανολογούμενη συνάντηση των παραγόντων αποτελεί το πρόβλημα της διεξαγώγης αγώνων χωρίς θεατές στα γήπεδα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτό θα έχει βέβαιως τραγικές συνέπειες από πλευράς εσόδων των ομάδων, καθώς πέραν των όποιων χρημάτων που θα λάμβαναν από τα εισητήρια, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο τη δεδομένη στιγμή να βρεθούν και χορηγοί.

Παράλληλα τα έξοδα που θα απαιτηθούν είναι σημαντικά, με τους παράγοντες να δείχνουν ήδη τον έντονο προβληματισμό τους στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η δυσκολία των καιρών καταδεικνύεται άλλωστε και από την αποχώρηση ομάδων από το όμιλο (όπως η Δόξα Κάτω Καμήλας και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου).

Σε παρόμοιο κάλεσμα είχε προχωρήσει μέσα στην διάρκεια του καλοκαιριού και ο Μπάμπης Χατζημεστής του Ορφέα Ξάνθης, προτείνοντας μάλιστα να γίνει η συνάντηση στην Θρακική πόλη. Η συνάντηση αυτή ωστόσο δεν είχε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση των ανθρώπων του Αετού Οφρυνίου μέσω facebook:

«ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΛΑΜΠΙΔΗ…

Ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης μέσω του γραφείου τύπου της ομάδας σχετικά με τις ενδείξεις που υπάρχουν για την μη προσέλευση θεατών στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής με ανακοίνωση του καλεί- προσκαλεί όλα τα σωματεία του 1ου κα ι του 2ου ομίλου σε ενδιάμεση τοποθεσία προκειμένου να συζητήσουν το θέμα αυτό και να προβούν σε από κοινού αποφάσεις…πληροφορίες Νίκος Λαμπίδης (πρόεδρος Αετού τηλ6945322039)….Σάκης Μήτρακας υπ.τυπου6906753606)…..».