Γ’ Εθνική: Πρωτοβουλία Χατζημεστή για να βρεθούν όλοι οι πρόεδροι των ομάδων του Α’ Ομίλου στην Ξάνθη

Με ανάρτηση του στην σελίδα facebook του Ορφέα Ξάνθης το πρωί της Κυριακής, ο Μπάμπης Χατζημεστής απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους παράγοντες των ομάδων του 1ου ομιλου της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα, πρότεινε η συνάντηση να γίνει σε μια πόλη στη μέση της διαδρομής – δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς την πόλη του την Ξάνθη που όπου μπορούν σε μιαμισι το πολύ δύο ώρες να φτάσουν άπαντες από το Διδυμότειχο μέχρι τις Σέρρες (και τον Κιλκίς αν τελικά περιλαμβάνεται στον όμιλο).

Ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκαθαρίζει ότι οι όποιες διαφορές είναι μόνο στα 90 λεπτά των αγώνων και από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι, όλοι οι παράγοντες έχουν τα ίδια προβλήματα να αντιμετωπίσουν και καλό θα ήταν αυτό να το συζητήσουν πριν την έναρξη της σεζόν αλλά ακόμα και πριν την εκπνοή της προθεσμίας για δηλώσεις συμμετοχών.

Ήδη άλλωστε τουλάχιστον τρεις ομάδες που έχουν καταρχήν δικαίωμα συμμετοχής στην Γ’ Ομιλο έχουν εκφράσει αμφιβολίες για το αν τελικά θα κατέβουν, δεδομένων των εξόδων που θα απαιτηθούν, ειδικά εφόσον η πρώτη σεζόν μετά την πανδημία του κορονοϊού διεξαχθεί χωρίς θεατές στα γήπεδα και κατά συνέπεια χωρίς χορηγούς. Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπάμπη Χατζημεστή:

“ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ 90 ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΛλΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑλΛΟΙ ΛΙΓΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΖΕΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ”