Στο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης ο απαγωγέας Παναγόπουλου που ανέλαβε την Δόξα Δράμας

Παρουσία του νέου ισχυρού άνδρα της Δόξας Δράμας Απόστολου Πετράκη, που απασχόλησε ιδιαίτερα τα μίντια λόγω της καταδίκης του για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη φιλική αναμέτρηση της ομάδας στην Αλεξανδρούπολη.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Πετράκη να κάθεται στις εξέδρες του Δημοτικου Σταδίου της πρωτεύουσας του Έβρου «Φωτης Κοσμάς» και να παρακολουθεί τον αγώνα, έχοντας δίπλα του τον Γιάννη Ξανθόπουλο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που ανέλαβε ρόλο αντιπροέδρου στην Δόξα.

Ο Πετράκης κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί το λάθος που έκανε στην ζωή του, για το οποίο καταδικάστηκε και πλήρωσε παραμένοντας για μεγάλο διάστημα στην φυλακή, να τον στιγματίζει για μια ζωή. Ωστόσο λόγω της καταδίκης του, βάσει αθλητικού δεν μπορεί να εμπλακεί επίσημα με τα διοικητικά καμίας ομάδας, αν και ο ίδιος εκφράζει το παράπονο ότι του στερείται αυτό το δικαίωμα την ώρα που έχει κανονικά πολιτικά δικαιώματα και μπορεί να ψηφίζει για πρωθυπουργό και να εκλέγει δημάρχους, περιφερειάρχες και βουλευτές.

Σε κάθε περίπτωση ο Απόστολος Πετράκης και ο Γιάννης Ξανθόπουλος κάθε άλλο παρά ευχαριστημένοι θα πρέπει να έμειναν με την πρεμιέρα της Δόξας Δράμας και την ήττα της από την Αλεξανδρούπολη, που αγωνίζεται δυο κατηγορίες πιο κάτω (η Δόξα Δράμας στην Super League 2, η Αλεξανδρούπολη στη Γ’ Εθνική, ενδιαμέσως μεσολαβεί η Football League).

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτερας έχει προγραμματιστεί σε ξενοδοχείο της Δράμας εκδήλωση για την παρουσίαση του τριετούς πλάνου της νέας διοικητικής ομάδας του συλλόγου. «Την ερχόμενη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη στις 20.00, στο ξενοδοχείο της πόλης, “ΚΟΥΡΟΣ”, θα γίνει η λεπτομερής παρουσίαση του πλάνου που εκπονείται για τη Δόξα Δράμας, από τα νέα πρόσωπα που θα εμπλακούν. Πλάνο μακράς πνοής, με τριετή ορίζοντα και οι εμπλεκόμενοι στη νέα διοικητική σελίδα θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, με αναφορά σε όλες τις πτυχές του πρότζεκτ», αναφέρεται σε ανακοίνωση των Δραμινών.