Στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού μαζί με Τάντιτς και Αποστολόπουλο ο πρώην Πάνθρακας Αχιλλέας Αγγελόπουλος

Στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος, με τα «λιοντάρια» να συνεχίζουν παράλληλα την αναβάθμιση των άκρως επιτυχημένων τα τελευταία χρόνια ακαδημιών τους.

Ο 43χρονος Τρικαλινός προπονητής, που διετέλεσε βοηθός προπονητή του Ρόκα στον Πανθρακικό, ενώ παλαιότερα υπήρξε και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας από την Κομοτηνή, τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ήταν πρώτος προπονητής στη ΑΕ Χρυσού, ομάδα των τοπικών στις Σέρρες.

Μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα είχε συμφωνήσει με νέα διοίκηση της ομάδας ώστε να την καθοδηγήσει και στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Kατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών (Δείτε ΕΔΩ). Η πρόταση ωστόσο της μεγάλης ομάδας των Σερρών άλλαξε τα σχέδια του και από τη νέα σεζόν θα αναλάβει προπονητής στις ακαδημίες της.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού προχώρουν στην αναβάθμιση των ήδη επιτυχημένων ακαδημιών τους και υπό το πλαίσιο αυτό τις ενισχύουν και σε επίπεδο στελέχωσης. Πέρα από τον Αγγελόπουλο, ανακοίνωσε επίσης την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο πρώην παίκτη της ομάδας Μπόζινταρ Τάντιτς και με τον Τάσο Αποστολόπουλο, πατέρας του Απόστολου Αποστολόπουλου που μεταγραφηκε πρόσφατα από τους Σερραίους στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τους προπονητές Αχιλλέα Αγγελόπουλο, Μπόζινταρ Τάντιτς και Τάσο Αποστολόπουλο. Καλωσορίζουμε στα «λιοντάρια», προπονητές με γνώσεις, εμπειρία και ακέραιη προσωπικότητα, με σκοπό να ανεβάσουν το επίπεδο των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας μας και να εξελίξουν τις αναπτυξιακές ομάδες του Πανσερραϊκού».