Λευκή ισοπαλία στο πρώτο φιλικό του νέου ΑΟΞ απέναντι στον Άρη Αβάτου (+photos)

Χωρίς νικητή αφού δεν επετεύχθη κάποιο γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό του νέου ΑΟΞ με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Ξάνθης.

Μάλλον μουδιασμένη η πρώτη εικόνα του νέου ΑΟΞ, αλλά είναι λογικό να μην υπάρχει το δέσιμο ακόμα ανάμεσα στους παίκτες του Τόνι Πόποβιτς αφού μόλις το τελευταίο δεκαήμερο πραγματοποιούν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του με το ρόστερ ακόμα να μην έχει διαμορφωθεί και πολλούς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στα μπαράζ με τον Απόλλων Σμύρνης να παίρνουν ευκαιρία.

Πιο θετική η εικόνα του σαφώς πιο έτοιμου Άρη Αβάτου, που έχει άλλωστε την δική του πρεμιέρα σε τρεις εβδομάδες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε αντίθεση με τον ΑΟΞ που αργεί ακόμα, αφού η δική του πρεμιέρα μεταφέρθηκε για το τέλος Οκτωβρίου (σε έξι εβδομάδες δηλαδή από σήμερα). Αν μια ομάδα έχασε ευκαιρίες και δικαιούνταν τη νίκη πάντως, αυτή ήταν η φιλοξενούμενη καθώς έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ανεπίσημο φιλικό έντονη ήταν η παρουσία και των φιλάθλων της Ξάνθης με τους οργανωμένους Xanthifans να δίνουν παρών και με πανώ και με συνθήματα και με καπνογόνα προς το τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίες τέρματα και τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους.