Πέρασε απ’ το VOICE και πλέον θα «τραγουδά»… ποντιακά με την μπάλα στα γήπεδα της Θράκης

Ένα σπουδαίο ταλέντο του Κερκυραικού ποδοσφαίρου, ο Αλέξανδρος Γραικός, συστημενος από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πόντου Θρυλορίου προ μιας εικοσαετίας Πέτρο Πανδη, θα συνεχίσει στον Πόντο Θρυλορίου.

Ο Γραικος υπηρετει την θητεια του στην Κομοτηνή και θεωρείται σπουδαίο ταλέντο. Ξεκινησε απο Ατρομητο Στογγυλης, ομάδα που αγωνιζόταν και φέτος. Αναδείχθηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Κέρκυρας με τον Κρόνο Αργυράδων των Κυριζακη, Λυμπόπουλου και κατοπιν αναδειχθηκε πρωτος σκορερ  στον Ηρακλή Αγίων Δέκα.

Ο Αλέξανδρος, ωστόσο, δεν διαθέτει ταλέντο μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο τραγούδι και ίσως μεγαλύτερο μάλιστα, ενω τελείωσε το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας. Μάλιστα, προ μιας διετίας επελέγη από την παραγωγή του μουσικού τηλεπαιχνιδιού THE VOICE και πήρε μερος στις οντισιόν τραγουδώντας ενώπιον της κριτικής επιτροπής, που απαρτίζονταν απ’ τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε να μπει σε κάποια από τις ομάδες των τραγουδιστών, αφού «κόπηκε» στις λεπτομέρειες.

Πλέον, ο 21χρονος (γεννηθείς στις 29 Ιουλίου 1999) ποδοσφαιριστής και καλλιτέχνης θα συνεχίσει στην ομάδα του Μιχάλη Κακουλίδη και σίγουρα θα τραγουδήσει αρκετά… ποντιακά με τα γκολ που θα σημειώσει.