Μένει Ισπανία και είναι αγκαλιά με την «νεοφώτιστη» Ουέσκα ο Δημήτρης Σιόβας

Μπορεί η επί τρία χρόνια πρώην (πλέον) ομάδα του Λεγκανές να γνώρισε τον υποβιβασμό από τη La Liga την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ο Δημήτρης Σιόβας αναμένεται να εξακολούθει και φέτος να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δραμινός διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Ξάνθης που αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για το Nations League, σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο και καθοριστικό τέρμα κόντρα στο Κόσοβο είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ουέσκα, που την φετινή σεζόν επανήλθε στη La Liga έπειτα από τη σεζόν 2018-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα από την Αραγονία έχει καταθέσει μία άκρως ικανοποιητική πρόταση τόσο προς τη Λεγκανές -με την οποία έχουν συμφωνήσει σε όλα- όσο και ως προς τον ίδιο τον Σιόβα και όλα δείχνουν πως μέχρι την Κυριακή (13/9) θα έχει κλειδώσει η συμφωνία των δύο πλευρών. Μάλιστα παρότι συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας από τη Μαδρίτη για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Λας Πάλμας στην Segunda Division, ωστόσο έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις φαντάζει απίθανο να συμμετάσχει.

Η πρόταση της Ουέσκα προς τον άλλοτε αμυντικό των ακαδημιών της Ξάνθης, του Πανιώνιου και του Ολυμπιακού είναι εξαιρετική, καθώς του προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από 1.000.000 ευρώ, με τον Σιόβα να κερδίζει έτσι όχι μόνο ένα καλό συμβόλαιο αλλά και την ευκαιρία να παραμείνει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης για τα δύο επόμενα χρόνια.