Άγριος καυγάς Κούγια με Μύρτσο μετά την απόφαση της ΕΕΑ για την Ξάνθη: «Γίνε Μαρούπα κοντέ παλιοζουμπά μοντελοπνίχτη»

Ο Αλέξης Κούγιας είχε πει ότι θα ζητήσει συγνώμη αν βρεθεί αγοραστής για την Ξάνθη προσθέτοντας ότι σε αυτήν την περίπτωση εξευτιλίζεται ο Ολυμπιακός.

Μετά την μεταβίβαση των μετοχών της Ξάνθης, αρκετοί οπαδοί του ΑΟΞ αλλά και το ThrakiSportS αναρωτήθηκαν αν επιμένει στην δήλωσή του αυτή. Ο Γιώργος Μύρτσος κάλεσε τον Αλέξη Κούγια και τον ρώτησε, με αυτό το δεδομένο αν αισθάνεται ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη και τον Χρήστο Πανόπουλο.

Η συνομιλία προβλήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Focus και σε αυτήν ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, συνομιλώντας με τον Μύρτσο, απάντησε:

«’Εχω ακριβώς την ίδια άποψη και τώρα. Για ποιο λόγο όμως να οφείλω συγνώμη; Η Ξάνθη και πριν τυπικά είχε ιδιοκτήτη, απλώς θεωρήθηκε ότι ήταν τυπικός και το κουμάντο το έκανε ο Σαββίδης. Εσύ πιστεύεις ότι ο καινούριος ιδιοκτήτης που εμφανίστηκε είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης; Αν πραγματικά μάθω ότι κατεβλήθη ένα τιμημα, σαν τα 10 εκατομμύρια που ζητούσε ο Πανόπουλος τότε….
Τυπικά ήταν πάντα ο Πανόπουλος ιδιοκτήτης. Την Ξάνθη όμως δεν την ρίξαν τυπικά. Έγινε καταγγελία του Ολυμπιακού και ενώ ήταν μια ποδοσφαιρική διαφορά, έκανε μια ανακοίνωση ο Πανόπουλος μέσω του Πιαλόγλου για θέματα τιμής, χυδαία πράγματα. Ομως όχι βέβαια, δεν οφείλουμε καμία συγνώμη. Εγώ συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη μέχρι να δω τι τίμημα υπάρχει…».

Ωστόσο όταν ο Μύρτσος στην συνέχεια του είπε ότι έχει αρχίσει τα δικηγορίστικα και ο Κουγιας του είπε ότι δεν έχει πολύ χρόνο λόγω δικαστηρίου στις Σέρρες, ο Μύρτσος ανέβασε τους τόνους: «Γίνε Μαρούπα και εσύ! Θα με τρελάνετε, μου αρχίζετε τα δικηγορίστικα. Κλείσει αν θες και εσυ. Υπάρχει μεταβίβαση μετοχών της Ξάνθης σε αυτόν τον Αυστραλό και εσύ έλεγες π@π@ριές. Ειναι έτσι ή δεν είναι; Είσαι θρασύς, κοντέ, παλιζουμπά, μου γυρίζουν τα μυαλα. Μοντελοπνίχτη, τρέλα σε εμένα δεν θα πουλάς». Μοιραία η συνομιλία δεν συνεχίστηκε. Ακούστε την…