Για νέο κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική ενημερώθηκε ο Θρακιώτης επικεφαλής γιατρός Γιώργος Γκοδόλιας

Ο ομότιμος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργος Γκοδόλιας είναι τα τελευταία πέντε χρόνια, από την εποχή Γκιρτζίκη, ο άμισθος επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Στα πρόσφατα παιχνίδια με Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα και Κόσοβο στην Πρίστινα, σε αυτόν χρεώνονται τα γρήγορα αντανακλαστικά χάρη στα οποία πολύ πριν γνωστοποιηθεί ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι θετικός στον κορονοϊό, απομονώθηκε από την υπόλοιπη Εθνική, όπως μεταφέρθηκε και από τους (λίγους) απεσταλμένους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

Ωστόσο την Δευτέρα το βράδυ ο Γιώργος Γκοδόλιας ενημερώθηκε για νέο κρούσμα στο τιμ της Εθνικής. Ολο το τιμ με την επιστροφή στην Ελλάδα από το Κόσοβο υποβλήθηκε σε νέα τεστ το πρωί και ένα από αυτά βγήκε θετικό, σύμφωνα με βραδινή ενημέρωση. Για την ώρα δεν διαρρέεται το όνομα, λόγω και της διαδικασίας της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορά παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά φημολογείται έντονα ότι από τη νέα σεζόν θα μετακομίσει στο εξωτερικό, ενώ διευκρινίζεται ότι δεν αφορά παίκτη που να έχει παρελθόν σε ομάδα της Θράκης. Σε κάθε περίπτωση πάντως όλα τα μέλη της Εθνικής, ακόμα και αυτά που βγήκαν αρνητικά και με τα δείγματα της Δευτέρας, υποχρεούνται να βρίσκονται σε παρακολούθηση τις επόμενες μέρες και να κάνουν νέες δειγματοληψίες, μετά από αυτό το νέο δεύτερο κρούσμα στην Εθνική.