Football League: Διαζύγιο – βόμβα του Πανσερραϊκού με τον Άγγελο Διγκόζη

Απρόσμενο τέλος πήρε η συνεργασία του Πανσερραϊκού με τον Άγγελο Διγκόζη. Οι Σερραίοι ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης και βοηθό προπονητή του Πανθρακικού, κάνοντας λόγο για διαφορά φιλοσοφίας.

Τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του 46χρονου τεχνικού με τα «λιοντάρια» (στις 2 Ιουνίου) και έξι εβδομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας οι δρόμοι του Πανσερραϊκού και του προπονητή που τον οδήγησε αήττητο στις επαγγελματικές κατηγορίες χωρίζουν.

Ο Διγκόζης διαδέχθηκε τον Νίκο Νεντίδη στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού στις 23 Οκτωβρίου και οδήγησε τον Πανσερραϊκό αήττητο στην μεγαλύτερη κατηγορία με 15 νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο 46χρονος προπονητής είχε σημαντικό μερίδιο στην άνοδο της ομάδας, η οποία επί ημερών του έπαιξε καλό επιθετικό ποδόσφαιρο ενώ όπως σχολιάζει ο Βασίλης Αναστασιάδης στην ΕΡΤ Σερρών, με αυτόν στον πάγκο αναδείχθηκαν παίκτες όπως ο Γιανναράκης, ο Πολύζος κ.α.

Ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις του πολλές φορές πέρυσι αλλά και φέτος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε μιλήσει με εγκωμιαστικά λόγια για τη διοίκηση του συλλόγου όπως και η διοίκηση με την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του έδειξε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και την ικανοποίηση της για τη δουλειά του στην ομάδα. Σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός για το λόγο του διαζυγίου κάνει αναφορά σε «διαφορά φιλοσοφίας στην οργάνωση και την στελέχωση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει, την απο κοινού λύση της συνεργασίας, με τον επιτυχημένο προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Η διαφορά φιλοσοφίας στην οργάνωση και την στελέχωση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, οδήγησαν στην ολοκλήρωσης της επιτυχημένης κατά τα άλλα συνεργασίας, όπου ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης, οδήγησε Πανσερραϊκό αήττητο, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και στον προβιβασμό κατηγορίας την σεζόν 2019-20. Τον ευχαριστούμε για ό,τι πέτυχε μαζί μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, ψηλά στη λίστα των «λιονταριών» είναι οι Γιάννης Τάτσης (πρώην τεχνικός του Πλατανιά, του Εργοτέλη και της Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, φημολογείται οτι ήταν κοντά στην Καλλιθέα), Σωκράτης Οφρυδόπουλος (θητεία σε Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, ακαδημίες Ατρομήτου), που αποτελούν γνώστες της κατηγορίας, ενώ απασχολούν και δυο ονόματα ακόμα.  Βεβαίως, ξεκαθαρίζεται οτι δεν έχει γίνει συζήτηση με κανέναν προς το παρόν, αφού είναι πολύ νωπό το διαζύγιο με τον Διγκόζη. Άμεσα αναμένονται εξελίξεις, για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, παρότι υπάρχει αβεβαιότητα για την κατηγορία συμμετοχής.