ΕΚΑΣΑΜΑΘ: «Κρέμασε» την φανέλα του ο αρχηγός της Ολυμπιάδας Μιχάλης Γιαβρίδης! Αποσύρεται το νούμερο 7

H Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης έκανε γνωστό πως ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Γιαβρίδης αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ, καθώς μετά τον περσινό τραυματισμό δεν είναι στο επίπεδο το οποίο ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Μιχάλης προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου καθώς ξεκίνησε από το 1998 και αγωνίστηκε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα μέχρι το 2005. Μετά την επιστροφή του από την Κρήτη, έπαιξε από το 2013 μέχρι την περσινή σεζόν στην ομάδα, ενώ ενεργοποίησε ξανά το τμήμα κοριτσιών του συλλόγου.

Αυτό το τμήμα, καθώς ακόμα και το τμήμα κορασίδων και αγοριών 2009-10, αναλαμβάνει συνεχίζοντας να προσφέρει στον αγαπημένο του σύλλογο ακόμα και μετά την απόσυρσή του, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η διοίκηση μάλιστα αποσύρει την φανέλα με το νούμερο 7 από το αντρικό τμήμα προς τιμήν του, θέλωντας να τον ευχαριστήσει με τον μεγαλύτερο τρόπο για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας), που φυσικά συνεχίζεται ακόμα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα τον περασμένο Φλεβάρη ο Μιχάλης Γιαβρίδης αποφάσισε να σταματήσει από την ανδρική μας ομάδα.Ο επί χρόνια αρχηγός μας δεν είναι στη κατάσταση που ο ίδιος επιθυμεί και εξέφρασε την επιθυμία του να μην αγωνιστεί φέτος.Ο Μιχάλης με την επιστροφή του το 2013 κατάφερε σε 7 χρόνια να αναδειχθεί: πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου πετυχαίνοντας 2665 πόντους( 483 τρίποντα) σε 140 ματς,3 συνεχόμενες φορές πρώτος σκόρερ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ,5 φορές πρώτος σκόρερ του ανατολικού ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.Εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και χάρισμα του στο σκοράρισμα διακρίθηκε για το αγωνιστικό του ήθος κερδίζοντας το σεβασμό των αντιπάλων του.Η διοίκηση σέβεται απόλυτα την απόφαση του και τιμώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό 7 από το αντρικό τμήμα του συλλόγου.Ο Μιχάλης συνεχίζει στο σύλλογο ως προπονητής των κορασίδων,κοριτσιών και αγοριών 2009-2010 γεννημένων
ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!»