Προσπάθεια αποδόμισης του Πάπας από Μητρόπουλο: «Μήπως Πανόπουλε είναι ο Καλπαζίδης της Αυστραλίας»

Πριν καλά καλά ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του Μπιλ Πάπας ως νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ξανθη έχει ξεκινήσει προσπάθεια αποδόμισής του από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.

Η αρχή έγινε από την ιστοσελίδα to10 συμφερόντων Μαρινάκη που ήταν και αυτή που αποκάλυψε το όνομά του νέου αγοραστή της Ξάνθης, αλλά στο ίδιο άρθρο που αποκάλυπτε το όνομα έσπευδε να αμφισβητήσει την προέλευση των χρημάτων της επένδυσης και να υποστηρίξει ότι είναι κίνηση με σκοπό να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από τις κατηγορίες για την υπόθεσης της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας.

Στο σχετικό παιχνίδι ωστόσο αίσθηση προκαλεί ότι έχει μπει και ο Βικτωρας Μιτρόπουλος, πρών πρόεδρος της ΕΠΑΕ, αδελφός του Θωμά Μητρόπουλου και εκδότης της εφημερίδας «Αποψη». Στην ηλεκτρονική έκδοση αυτής, λοιπόν, αμφισβητήθηκε ευθέως η δυναμική του Μπιλ Πάπας και σε παρασκηνιακό άρθρο που αναρτήθηκε με προφανή στόχο να σταλούν μηνύματα, υπήρξε το ερώτημα «μήπως ο Μπιλ Πάπας είναι ο Καλπαζίδης της Αυστραλίας».

Δεν είναι γνωστό αν η πλευρά της νέας ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Ξάνθη θα αντιδράσει και με ποιον τρόπο σε αυτό και αντίστοιχα δημοσιεύματα, γεγονός είναι πάντως ότι η τακτική της σιωπής που κατά βάση ακολούθησε η θρακιώτικη ΠΑΕ τους προηγούμενους μήνες αποδείχθηκε ότι δεν της βγήκε σε καλό. Σε κάθε περίπτωση, την σιωπή μέχρι τώρα επιλέγει και ο Μπιλ Πάπας, αλλά αυτό για την ώρα είναι λογικό, καθώς ακόμα δεν έχει λάβει τα ηνία της ομάδας καθώς εκκρεμει η έγκριση του αιτήματός του από την ΕΕΑ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα, που αξίζει να σημειωθεί ότι έρχεται από μέσο που δεν φέρεται να πρόσκειται αυτήν την περίοδο στον Μαρινάκη αλλά στην πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη…