Γ’ Εθνικη: Αποχαιρετά την Ροδόπη για τον ιστορικό Εδεσσαϊκό ο Γιάννης Μυλωνάς

Στη ιδιαίτερη πατρίδα του, την Έδεσσα, επέστρεψε ο κεντρικός μέσος Γιάννης Μυλωνάς, ολοκληρώνοντας έτσι την πορεία των τελευταίων χρονών στα γήπεδα της Ροδόπης.

Ο 22χρονος Μυλωνάς είχε μία επιτυχήμενη πορεία στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, καθώς ήταν στο ρόστερ ή υπήρξε μεταγραφικός στόχος των δυνατών ομάδων της περιοχής.

Τελευταία του ομάδα στη Ροδόπη ήταν η Δόξα Γρατινής, με την οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο διεκδικούσε μέχρι τέλους (δηλαδή έως την οριστική διακοπή) την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Αρχικά είχε αγωνιστεί με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, με τον οποίο μετέπειτα τη σεζόν 2018-19 πανηγύρισε το ντάμπλ στην ΕΠΣ (πρωτάθλημα, κύπελλο)· σε εκείνη τη σεζόν ωστόσο είχε αποχωρήσει το πρώτο εξάμηνο για τον Ορφέα Ξυλαγανής.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας, όπως η Νίκη Καλής αλλα και στις μεικτές, ενώ πέρασε και από τα τμήματα υποδομής του Άρη και του Απόλλων Καλαμαριάς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του 22χρονου Γιάννη Μυλωνά.Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με καταγωγή μέσα από την ‘Εδεσσα γεννημένο στις 11 Οκτωβρίου του 1998.Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της Δόξας Γρατίνης ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στην Κ17 του Άρη Θεσσαλονικής και στην Κ20 του Απόλλων Καλαμαριάς.»