Football League: Παραμένει Βολιώτης για τρίτη σεζόν ο Εβρίτης κήπερ Κώστας Παπαδόπουλος

Μόνιμος κάτοικος Βόλου θα είναι ο Εβρίτης τερματοφύλακας Κώστας Παπαδόπουλος που θα παραμέινει για τρίτη χρονιά στην Νίκη Βόλου, παρά την επιθυμία αρκετών ομάδων και της Αλεξανδρούπολης να τον εντάξουν στις τάξεις τους.

Ο ίδιος παρά την φημολογία αποχώρησής του από την Νίκη ήθελε να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας και τελικά δικαιώθηκε αγωνιζόμενος ήδη στα φιλικά με Παναχαική και Τοξότη.

Ο 21χρονος (γεννημένος 30/10/1998) πανήψυλος γκολκήπερ από τις Φέρρες Έβρου, μια διετία μένοντας ήταν στην σκιά του έμπειρου πρωην πορτιέρο του Πανθρακικού Αποστολίδη που αποχώρησε από την ομάδα, ωστόσο στην θέση του αποκτήθηκε ο επίσης έμπειρος Κώστας Περιστερίδης από τα Γιάννενα. Πριν ξεκινήσει η προετοιμασία των Βολιωτών για λίγες μέρες προετοιμαζόταν με την Ένωση Αλεξανδρούπολης που επιθυμούσε της παραμονής του αλλά ο «Παπ» επέλεξε την Νίκη.

Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναγιώτη Λογαρά στον Απαλό και κατόπιν βρέθηκε στις ακαδημίες Κ17 και Κ20 του Πανθρακικού και μετέπειτα στην Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή Κ20. Ακολούθησε ο Εθνικός Λατσιών στην Γ’ Εθνική Κύπρου και μια διετία η Νίκη Βόλου όπου συνολικά αγωνίστηκε 3 αγώνες (2 κύπελλο και 1 με τον Ιωνικό ως αλλαγή για ντο πρωτάθλημα).

Η ανακοίνωση της Νικης Βόλου: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Παπαδόπουλο.Ο Παπαδόπουλος, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, κατέγραψε μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, όντας ο αναπληρωματικός πορτιέρε στο αγωνιστικό rotation, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας, με το φυσικό του ταλέντο και την εξέλιξή του, κατάφερε να πείσει τον Στάικο Βεργέτη και τον Κώστα Γρηγοριάδη να παραμείνει στο κυανόλευκο ρόστερ.Ευχόμαστε στον Κώστα μία ακόμα πετυχημένη χρονιά στο Βόλο και τη Νίκη, με υγεία!