Στην μάχη του Final 4 Νεανίδων μπαίνει ο Χαριτωνίδης ως προπονητής του ΠΑΟΚ

Παρότι κάθεται ελάχιστο καιρό στους πάγκους ο πρώην πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Χαριτωνίδης, έχει καταφέρει να απογειώσει τα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΟΚ, μαζί με την ανάπτυξη και του γυναικείου τμήματος ως βοηθός.

Ο Χαριτωνίδης μετά την επιτυχή κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΘΡ με τον ΠΑΟΚ πάει ολοταχώς για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων το οποίο αναβλήθηκε λόγω COVID19 και θα πραγματοποιηθεί μετά από πολλές προσπάθειες το τριήμερο 4-5-6 Σεπτεμβρίου.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής μίλησε για τους αγώνες που έρχονται και προμηνύονται συναρπαστικοί: “Εχουμε δουλέψει πάρα πολύ και για μεγάλο διάστημα με τα παιδιά και θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ,αν και είχαμε αρκετά θέματα ,όπως και οι άλλες ομάδες λόγω της πανδημίας . Ολα τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και μπαίνουμε μαζί με τις άλλες ομάδες με ισες πιθανότητες στην τελική φάση. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που πάντα παίζει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης  ή οποία και είναι στους στόχους μας. Θέλω να ευχηθώ και στις υπόλοιπες ομάδες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό να γίνουν ωραία παιγνίδια και να μην έχουμε τραυματισμούς “