Αιχμές Τερζανίδη μετά τον υποβιβασμό του ΑΟΞ: «Κράτος Αθηνών και έσω Ιούδες μας έριξαν»

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε μέσω της ανάρτησης-αντίδρασής του ο προπονητής του Ηρακλή Ζυγού και πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Προπονητών Ξάνθης Κώστας Τερζανίδης, έπειτα από τον υποβιβασμό της Ξάνθης από την Α’ Εθνική ύστερα από 31 χρόνια.

Συγκεκριμένα, εξαπέλυσε βολές τόσο κατά εξωγενών παραγόντων (μιλώντας για κράτος των Αθηνών) όσο και κατά εσωτερικών παραγόντων (προφανώς αναφέρεται στο τέως πλέον ιδιοκτησιακό καθετώς του ΑΟΞ) τους οποίους αποκάλεσε «έσω Ιούδες». Δηλώνει πάντως ότι «θα ξανάρθουμε», ενώ αίσθηση προκαλεί και η αναφορά του στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης που έφεραν τον Γιώργο Πανίδη στην εξουσία της τοπικής Ένωσης εναντίον του τότε προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη.

Η αντίδραση του προέδρου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης Κώστα Τερζανίδη:

«Σωστή αντίδραση των Ξανθιωτών σε μια μαύρη μέρα!Κάποιοι έπαιξαν με την ιστόρία μας!Το κράτος των Αθηνών και τα «βαποράκια» θα πληρώσουν στην ώρα τους!Για τους έσω Ιούδες, καλή αντάμωση!Για αυτούς που έρχονται ,περιμένουμε να δούμε…..!
Όπως και νά έχει θα ξανάρθουμε….!Έχει ο Θεός!
ΥΓ.Αν θυμάμαι καλά στις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΟ ο Πανόπουλος είχε δώσει εντολή να αφανιστούν όσοι δεν ψήφισαν 11-0.Για να μην παρεξήγηθώ,ο πρόεδρος της ΕΠΣ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη.Δίνει μάχη για το ποδόσφαιρο και για τον τόπο!Είμαστε δίπλα του όπως ήμασταν και με τον Γκιρτζίκη.Όταν πρέπει διαφωνούμε και δε ”γλείφουμε”!»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.