ΕΠΣ Έβρου: Με μάξιμουμ 80 άτομα στο σύνολο το Σούπερ Καπ της άλλης Κυριακής ΑΕΔ-Αλεξανδρούπολη

Για την προσεχή Κυριακή έχει προσδιορίσει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εβρου την έναρξη της νέας σεζόν με την αναμέτρηση του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ΑΕΔ και την Αλεξανδρούπολη, που βάσει κλήρωσης έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου.

Βασικά θα πρόκειται για μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο εκπροσώπους του Νομού Έβρου στα εθνικά πρωταθλήματα, οι οποίες θα βρεθούν και αντίπαλες στη νέα Γ’ Εθνική. Μια αναμέτρηση όμως η οποία θα έχει επίσημο χαρακτήρα και θα κρίνει ένα τρόπαιο.

Με την εξέλιξη της πανδημίας, η αναμέτρηση αυτή οφείλει να διεξαχθεί με τα ευρισκόμενα σε ισχύ μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Έτσι, μοιραία, στο Δημοτικό Στάδιο του Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής» δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον φίλαθλο κόσμο.

Η ΕΠΣ Έβρου και η δημοτική αρχή έχουν ενημερώσει τις δυο ομάδες να δηλώσουν μια λίστα συνολικά 30 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων σε αυτά των παικτών, των προπονητών και των παραγόντων που θα συνοδεύσουν τηνν κάθε ομάδα. Η ΕΠΣ καλείται να δηλώσει επιπλέον 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των διαιτητών, των παραγόντων της και λοιπών προσκεκλημένων.

Έτσι λοιπόν το Σουπερ Καπ θα διεξαχθεί με μάξιμουμ 80 άτομα στο γήπεδο, λόγω της πανδημίας. Ακριβώς εξαιτίας της αδυναμίας παρουσίας κόσμου, πάντως, γίνεται προσπάθεια να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη ώστε να μπορέσει να δει τον αγώνα ο κόσμος που επιθυμεί.