Στα τοπικά της Καβάλας συνεχίζει ο πρώην Πάνθρακας Χρήστος Μίνγκας

Μία μεταγραφική «βόμβα» για τα τοπικά της Καβάλας πυροδότησε ο Βρασίδας Νέας Περάμου καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό της τον πολύ έμπειρο πρώην ποδοσφαιριστή και του Πανθρακικού, Χρήστο Μίγνκα.

Έπειτα από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, στον οποίο πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα, ο 36χρονος μεσοεπιθετικός μετά από πολλά χρόνια θα ενταχθεί σε σύλλογο του Νομού Καβάλας για δεύτερη φορά στη μακροχρόνια καριέρα του. Ο Βρασίδας Νέας Περάμου έκανε το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτησή του και προσθέτει μία πολύ έμπειρη και ποιοτική λύση στην προσπάθειά του να φανεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην Δόξα Κάτω Καμήλας, η οποία ωστόσο φέτος δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της επόμενης περιόδου και άφησε αρκετούς ποδοσφαιριστές ελεύθερους. Παλαιότερα έπαιζε σε Ορφέα Ελευθερούπολης, Πανσερραϊκό, Λεβαδειακό, Τρίκαλα, Εργοτέλη, Ρόδο, Πανθρακικό, Καλλονή, Ελπίδα Σκουτάρεως, την αλβανική Λουφτετάρι, Ιωνικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Καστοριά, Καλαμάτα και Δόξα Κάτω Καμήλας.

Η ανακοίνωση:

«Ένα MIG προσγειώθηκε στην οικογένεια του Βρασίδα μας….ο Χρήστος Μινγκας είναι πλέον μέλος του συλλόγου….Χρήστο καλώς ήρθες!!!»