Λευκή ισοπαλία Θαλασσιάς με Πετεινό στο πρώτο από τα τρία φιλικά της Αναγέννησης σε τρεις ημέρες

Στο μήδεν έμειναν ο Άρης Πετεινού με την Αναγέννηση Θαλασσιάς στην μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Πετεινού, δείχνοντας και οι δύο ομάδες πως έχουν ακόμη αρκετή δουλειά ενόψει της έναρξης της ερχόμενης σεζόν.

Αυτή ήταν η πέμπτη φιλική αναμέτρηση που δίνει εν μέσω της προετοιμάσιας της η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού, ο οποίος είδε τους παίκτες του να βρίσκουν σταδιακά τα πατημάτα τους και να έχουν μία σταθερή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα· είναι φανερό ωστόσο πως χρειάζεται χρόνος ώστε οι απερχόμενοι πρωταθλήτες ΕΠΣ Ξάνθης να εμφανιστούν πανέτοιμοι ενόψει Γ’ Εθνικής.

Από την άλλη, ο Τάσος Νεοφυτίδης είδε τους παίκτες του να αγωνίζονται για ακόμη μία φορά με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, παρουσιάζοντας περισσότερα θετικά στοιχεία (κυρίως αμυντικά) στο παιχνίδι τους σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Ορφέα, θέλοντας όμως βελτίωση σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού.

Αυτό είναι το πρώτο από την σειρά τρίων συνεχόμενων φιλικών σε ισάριθμες ημέρες για την Αναγέννηση, καθώς στα επόμενα δύο φιλικά θα υποδεχθεί στην Θαλασσιά τον Αετό Τοξοτών και την Ασπίδα Πηγαδίων.