Βόμβες Γεωργίου: «Πέτυχαν αυτό που ήθελαν με Ξάνθη και Απόλλωνα οι Κούγιας και Μπέος» (+Audio)

Ο Γιώργος Γεωργίου αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές αθλητικές φωνές των ερτζιανών. Εχει διατελέσει πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά κυρίως αποτελεί αιρετική φωνή.

Μετά το πρώτο μπαράζ Ξάνθης – Απολλωνα, έκανε την δική του αναλυση για τον αγωνα. Υποστηριξε ότι η Ξανθη έπαιξε όσο μπορουσε με κατι αμούστακα παιδιά της Κ19 αλλά και ο Απόλλων ήταν απροπόνητος με σύνθεση ανάγκης.

Κυρίως όμως υποστήριξε ότι αυτό που βλέπουμε ικανοποιεί τα σχέια του Αχιλλέα Μπέου και του Αλέξη Κούγια. Γιατί; Γιατί κατάφεραν να πέσει μια από τις δυο ομάδες φέτος και όποια κερδίσει το μπαράζ, δηλαδή το πιο πιθανό ο Απόλλωνας, να ειναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Γεωργίου εξήγησε ότι δεν υπάρχει επαρκή χρόνος για να έρθουν ενδεκαδάτοι παίκτες στην ομάδα, να ενσωματωθούν, να ξεκινήσουν προπονήσεις και τελικά να ειναι σε θέση να παίξουν παιχνίδια σε δυο εβδομάδες που διεξάγεται η SL1.

Υποστήριξε μάλιστα ότι αυτο το έχει πει στον μεγαλομέτοχο του Απόλλβνα Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Τέλος, σε συνομιλία με ακροατή, αρνήθηκε ότι ο Απόλλων είναι στο άρμα του Μελισσανίδη. «Ο Μελισσανίδης κάνει κουμάντο στην ΕΠΟ, αν άνηκε στο άρμα του δεν θα οριζόταν το μπαράζ», είπε ο Γεωργίου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου στον Real FM του Νίκου Χατζηνικολάου, που σύμφωνα με τις μετρήσεις είναι από τα κορυφαία σ ακροαματικότητα ραδιόφωνα στην Αθήνα: