Εξέδωσε συγχαρητήρια η Ένωση SL2-FL για τη νίκη του Απόλλωνα και του εύχεται να… ρίξει την Ξάνθη

Σε μια τουλάχιστον πρωτοφανή κίνηση προέβη η ‘Ενωση της Super League 2 και της Football League.

Αργά τη νύχτα εξέδωσε… συγχαρητήρια ανακοινωση για τη επικράτηση του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ξάνθη.

Του ευχήθηκε μάλιστα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Ριζούπολη, υποβιβάζοντας κατά συνέπεια την ομάδα της Θράκης.

Πόσο σωστό όμως είναι από μια αρχή να εκδίδεται μια τέτοια ανακοινωση υπέρ μιας ομάδας και εναντίον ουσιαστικά μιας άλλης;

Θεωρητικά ο Λεουτσάκος και η Ενωση της οποίας ηγείται ευχήθηκε σε ένα μέλος της, αλλά αν ανέβει ο Απόλλωνας τότε θα πάψει να ειναι μέλος της SL2-FL και αντιθέτως θα γίνει η Ξάνθη.

Επίσης, είναι σίγουρος ότι με την ανακοινωση που εξέδωσε και κυριως με τις ευχές του για άνοδο του Απόλλωνα, συμφωνούν πχ οι ομάδες της Δόξας Δράμας, της Καβάλας, του Πανσερραϊκού;

Θέλουν πράγματι να ανέβει ο Απόλλωνας και άρα να έχουν πιθανότατα την Ξάνθη αντίπαλο στο νέο πρωτάθλημα; Δεν είμαστε τόσο βέβαιοι για κάτι τέτοιο.

Ειναι άλλο να συγχαίρεις και να εύχεσαι σε μια ελληνική ομάδα που εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Οπότε ίσως δεν θα έβλαπτε μια διακριτικότητα.

Αναλυτικά, η συγχαρητήρια ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρο της SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος έχει ως εξής:

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας και ο Πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος συγχαίρει την ομάδα του Απόλλωνα για τη μεγάλη νίκη στα Πηγάδια επί της Ξάνθης και το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την άνοδο του. Ευχόμαστε το Σάββατο να πανηγυρίσει την παρουσία του στην Super League».