ΕΠΣ Ξάνθης: Τρία στα τρία στα φιλικά αλλά και σπουδαία μεταγραφή από Βέροια για το Κοτίνο

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα σημάδια από τα πρώτα φιλικά προετοιμάσιας του νεοσύστατου ΑΟ Κοτίνου. Παράλληλα ολοκλήρωσε και μία σημαντική μεταγραφή από την Ημαθία.

Πιο συγκεκριμένα, τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα της Ορεινής Ξάνθης είναι εκείνα με τον Κεραυνό Π. Κατραμίου όπου επικράτησε με 1-3 χάρη στα γκολ του «κανονιέρη» του Κοτίνου Γιώργου Γεωργιάδη· με τον Ατρόμητο Χρύσας όπου επικράτησε με 1-2 χάρη στα γκολ των Γεωργιάδη και Τόλια· και με την Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας όπου επικράτησε με 0-2 χάρη στα γκολ των Μελερά Οκάν και Μεμέτ Κουλά Ογλού.

Παράλληλα η ομάδα του Ερσάν Καντουχάρ συνεχίζει και τη ενίσχυσή της ενόψει της παρθενικής της συμμετόχης στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης. Τελευταία μεταγραφή είναι εκείνη του Κώστα Βασιλείου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και προέρχεται από την Ημαθία από την οποία αποχωρεί και μεταβαίνει στην Ξάνθη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μέχρι πρότινος ήταν ποδοσφαιριστής του Φίλιππου Μελίκης, ομάδα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Άρη Παλαιοχωρίου, Δόξα Λιανοβεργίου και Τρίκαλα Ημαθίας.