Οι δηλώσεις Καραγεωργίου και Τεννέ μετά το μπαράζ! «Πιο εύκολα τώρα τα πράγματα» είπε ο τεχνικός της Ξάνθης παρά την ήττα

Παρά την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Ξάνθης Νικος Καραγεωργίου είχε λόγους να αισθάνεται ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Νομίζω ότι τώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί πριν δεν ξέραμε πως θα ανταποκριθούν τα νέα παιδιά. Δώσανε την ψυχή τους και ο κόσμος πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Θα πάμε στην Αθήνα για να παλέψουμε», είπε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος του ματς ο κόουτς της Ξάνθης.

«Όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Μείναμε και με 9 ποδοσφαιριστές για αρκετή ώρα. Το ψυχολογικό κομμάτι ήταν κυρίως το πρόβλημα μας. Στην αρχή η εικόνα μας ήταν κάπως μέτρια αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε», ανέφερε ακόμα o Nίκος Καραγεωργίου.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε αν έχει ποτέ του αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις: «Όχι βέβαια, αν οι κύριοι που μας έβαλαν να παίξουμε είναι ευχαριστημένοι μπράβο τους».

Για το αν ελπίζει σχολίασε ότι: «Βέβαια. Παίρνοντας τα παιδιά αυτή την παράσταση και βλέποντας τον αντίπαλο καταλαβαίνουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλό».

Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό κομμάτι, με τον Νίκο Καραγεωργίου να απαντά: «Δεν γνωρίζω, εγώ είμαι μαζί με τα παιδιά κάθε μέρα και κάνουμε προπονήσεις».

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Τεννές μετά το παιχνίδι είπε στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Βασίλη Αναστασιάδη:

«Εχουμε έναν επαναληπτικό μπροστά μας. Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα αλλά πρέπει να πάμε να το ολοκληρώσουμε. Όσοι από τους κύριους της ΕΠΟ είδαν το σημερινό παιχνίδι θα καταλάβουν ότι ήταν άδικο να μας βάλουν σήμερα να παίξουμε».

Για τις δυσκολίες που υπήρχαν στην προετοιμασία του αγώνα σχολίασε ο 66χρονος προπονητής: «Μην νομίζετε ότι εμείς ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση. Αυτά τα παιδιά είχαν να δώσουν παιχνίδι εδώ και 5,5 μήνες».

Τέλος, για το αν είναι έτοιμος να πανηγυρίσει μια ακόμα άνοδο, απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να το πω το επόμενο Σάββατο».