ΕΠΣ Θράκης: Το «πουλέν» του Σκουλή στο Κόσμιο

Παρελθόν αποτελεί από την Δόξα Γρατινής ο Ανέστης Ντεμιρτζίδης, βρίσκοντας σύντομα νέα στέγη στην καριέρα του.

Ο ιδιαίτερα φιλόδοξος και με υψηλές βλέψεις για τη ερχόμενη σεζόν ΠΑΟ Κοσμίου αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ντεμιρτζίδη, θέλοντας μαζί με τη νέα του ομάδα να πετύχει τον στόχο εκείνο που δεν κατάφερε λόγω διακοπής με την προηγούμενη ομάδα του, δηλαδή την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Η απόκτηση του 30χρονου έμπειρου στα γήπεδα της Ροδόπης αμυντικού χαφ αποτελεί την 8η μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Σάκη Σκουλή, και από τους αγαπημένους του ακόμα από τα χρόνια του Ν. Σιδηροχωριου, ενώ μέχρι το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου αναμένονται και άλλες κινήσεις ενίσχυσης.

Ο «Ντέμι» όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, είναι πτυχιούχος οικονομολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παντρεμένος αν με την Χάιντι Βασιλειάδου, ενω στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα στον Ορφέα Ξυλαγανής, στην Ελπίδα Σαπών, την Δοξα Ν. Σιδηροχωρίου και είναι μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης για το Region’s Cup.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Ο Π.Α.Ο. Κοσμίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό μεσο Ανέστη Ντεμιρτσιδης.Ως ποδοσφαιριστής ο Ανεστης ξεκίνησε στον Ορφέα Ξυλαγανής όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, έπειτα έπαιξε στην Ελπίδα Σαπών (1),στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου(2),στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου (2)και την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Δόξα Γρατινης.Καλώς ήρθες Ανέστη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία.