Γ’ Εθνική: Φιλική ισοπαλία στο Κοζανίτικο ντέρμπι με δυο γκολ πρώην παίκτη της Ελπίδας Σαπών

Μετά από ένα ισορροπημένο φιλικό παιχνίδι στην Πτολεμαϊδα, ο τυπικά γηπεδούχος Μακεδονικός Φούφα αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την Κοζάνη των αδερφών Καπετανου.

Οι «ερυθρόλευκοι» στους οποίους αγωνίστηκε ο πρώην χαφ των Εβρου Σουφλίου μια τριετία και Νέας Χηλής Δημήτρης Ναθαναηλίδης, προηγήθηκαν 0-2, με τα γκολ των Δούμα στο 42΄και Χατζηζήση στο 62′, αλλά οι παίκτες του Νίκου Κατακαλίδη είχαν τις απαντήσεις, με δυο γκολ του πρωην μπακ χαφ της Ελπίδας Σαπών Μανώλη Χαραλαμπίδη στο 77΄ και στο 85΄ με πέναλτι.

Ο 23χρονος μπακ του Μακεδονικού Φούφα θα παραμείνει για 4η σεζόν στην ομάδα του Φούφα, ώστε να  θωρακίσει την δεξία πλευρά της άμυνας και ενίοτε και της αριστερής αφού είναι καλός και με τα δυο πόδια κάτι που έδειξε και στην Ελπίδα παρά ότι υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στις Σάπες το 2016.

Ο Χαραλαμπίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο Πτολεμαίδας και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Εορδαικό αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική. Ακολούθησε ένα εξάμηνο η Ελπίδα Σαπών, ο Εορδαικός πάλι και ο Μακεδονικός Φούφα με τον οποίο είναι βασικός στέλεχος στην τελευταία τριετία όπου η ομάδα της Πτολεμαίδας πρωταγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.