Ισόπαλο το πρώτο φιλικό της σεζόν για την ΑΕ Διδυμοτείχου και τον Πανθρακικό

Με αρκετές φάσεις, δύο γκολ και αρκετές διακοπές λόγω της… ζέστης ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕ Διδυμοτείχου και τον Πανθρακικό, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1 και τους προπονητές να δοκιμάζουν παίκτες και συστήματα.

Θετικές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις για την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά και για την ομάδα του Πανθρακικού, αφού προσέφεραν θέαμα με αρκετές φάσεις.

Επίσης είχαμε ένα δοκάρι για την ομάδα του Διδυμοτείχου με τον Σαραντίδη και ένα ακυρωθέν γκολ για τον Πανθρακικό.

Οι γηπεδούχοι της ΑΕΔ πήραν το προβάδισμα στο σκορ με ένα γκολ του νεοαποκτηθέντα Σαραντίδη, με τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 με μια πολύ ωραία ενέργεια του επίσης νεοαποκτηθέντα Φουρλατάρα.

Οι Σαραντίδης και Τσομπανούδης «Τσιρίλο» έχασαν ευκαιρίες για γκολ με τετ α τετ για τους γηπεδούχους του Χρήστου Μαυράκη. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Μπαχαρίδη είχαν ευκαιρίες με τους Φουρλατάρα και Νικολαϊδη που είχε και το ακυρωθέν γκολ.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Χρήστος Μαυράκης): Κυριακίδης, Αλεξακίδης, Παντελίδης, Γκιντίδης, Θάνος «Αλούπης», Κούπας, Γιαννόπουλος, Γκαϊδατζής, Σαραντίδης, Βαρσαμίδης, Παπούδης. Έπαιξαν επίσης: Πρωιμούδης, Τζουμακίδης, Πατιαλιάκας, Τοροσιάν, Ασπιώτης, Μυσιούδης, Γκασίδης, Καρασμανάκης, Τσομπνούδης «Τσιρίλο», Μόμας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τζόλας, Λειβαδιώτης, Καλογρανάς, Παύλου, Τοπάλι, Σμαλής, Ρομπέρ, Αντωνιάδης, Μορφακίδης, Φουρλατάρας. Έπαιξαν επίσης: Νικολαϊδης, Αναστασιάδης, Σαμήρ Ογλού Σαμή, Γιαννακόπουλος, Τασίδης.